Preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir: “Orice partid ar fi onorat să-l aibă candidat pe Radu, e o speranţă pentru Mangalia”

0
595

Liderul PNL Constanţa a confirmat interesul deosebit pe care liberalii, dar şi USL, îl au pentru candidatul independent Cristian Radu la Primăria Mangalia. Chiar dacă este exclus ca USL să nu aibă candidat propriu, uniunea va trebui să meargă pe varianta câştigătoare, şi nu numai în Mangalia, a declarat, pentru Replica, deputatul Gheorghe Dragomir, preşedintele PNL Constanţa.

Cu toate că lucrurile sunt departe de a fi clare, liderul liberal a dat de înţeles, destul de clar, că Radu este aşteptat cu braţele deschise în PNL sau USL. Practic, fostul şef al Gărzii Financiare ar putea fi ori candidatul propriu anunţat de PNL pentru Primăria Mangalia, dacă acesta ar decide să se înregimenteze politic, ori îl va susţine ca independent, context în care Dragomir a precizat că liberalii mai degrabă nu vor mai avea candidat propriu la Mangalia.

Opţiunile de lucru ale liberalilor se complică şi mai mult întrucât, pe lângă preferinţele lor, trebuie luate în calcul şi variantele PSD, care are primarul în funcţie din Mangalia şi care pare decis să meargă în continuare pe mâna acestuia. Suntem în discuţii în cadrul USL, măsurăm candidaţi, facem sondaje, evaluăm oameni, căutăm cele mai bune variante, pentru că vrem să câştigăm peste tot în judeţ, nu numai la Mangalia, ne-a declarat Dragomir.

Potrivit acestuia, Mihai Claudiu Tusac rămâne o variantă de candidat al USL, dar nu e singura din partea PSD: În nici un caz nu ignorăm nici un primar în funcţie. Dacă are o şansă dintr-o mie, noi îl susţinem. Revenind la Cristian Radu, deputatul liberal consideră că nu este timpul pierdut pentru ca acesta să vină în USL, dar că, orice decizie ar lua, reprezintă o speranţă pentru Mangalia. Cred că oricare din partide ar fi onorat să aibă un asemenea candidat. Cristian Radu este un om integru, un profesionist, o speranţă pentru Mangalia. Rămâne de văzut dacă îl vom susţine sau nu, dar locuitorii din Mangalia sunt cei mai câştigaţi în cazul candidaturii sale, a spus Dragomir. Cine doreşte şi nu-i e ruşine cu noi, va veni la USL, a completat liderul PNL Constanţa, adresând astfel o invitaţie clară lui Cristian Radu.

Cristian ANTON

Replica, 7 mar 2012

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply