Cine e viceprimar la Mangalia?

0
805

Doar ce s-a întors în Primărie şi Claudiu Tusac o pune de un nou scandal la Mangalia. În cadrul unei conferinţe, el a specificat că, din documentele pe care le-a găsit în Primăria Mangalia, liberalul Lucian Vişa ocupă funcţia de viceprimar, nu Ion Mincă.
„Verificând actele din Primăria am constatat că nu Mincă este viceprimar, ci Lucian Vişa pentru că doar Consiliul Local poate alege un viceprimar. Vişa a fost numit viceprimar printr-o hotărâre de consiliu din data de 21 februarie. Hotărârea a fost trimisă prefectului Claudiu Palaz şi dacă nu o va ataca în contencios, va rămâne în vigoare”, a declarat Tusac referitor la decizia luată pe genunchi în urmă cu câteva zile de 10 dintre consilierii Mangaliei.
Contactat telefonic, reprezentantul Guvernului în teritoriu, Claudiu Palaz, a declarat că hotărârea în cauză a ajuns la Prefectură, însă nu a avut timp s-o analizeze: „Încă nu m-am uitat pe ea. Dacă voi observa elemente de ilegalitate, în mod cert o voi ataca în contencios administrativ”.

Stire online publicata Sambata, 25 Februarie 2012. Autor : Alexandra BĂLAN.

http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-cine-e-viceprimar-la-mangalia-122602


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply