De Ziua Mondială a Educației – nominalizări la Premiul Mentor pentru Excelență în Educație. Premianții din Constanța la edițiile precedente

0
234

Zece profesori și antrenori sunt premiați anual cu Premiul Mentor pentru excelență în educație. Nominalizările se depun până la sfârșitul anului. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Programul se organizează anual, începând din 2010, din dorința de a atrage atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viața discipolilor lor, au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. Programul este organizat de Fundația Pentru Comunitate, din fondurile asigurate de Compania MOL România.

Pot fi nominalizați acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Organizatorii doresc să fie nominalizați acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale.

Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație. Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup. Detalii și formularul de nominalizare se găsesc pe site-ul Fundației Pentru Comunitate – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului viitor, la sala Amfiteatru de pe acoperișul Teatrului Național București.

Premianții din Constanța la edițiile precedente:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Florin Șerbu profesor de fizică 2019 https://youtu.be/ZW5czCmSWrI
Hașoti Stelian profesor de tenis de masă 2018 https://youtu.be/RxBeCK5lnI0
Alin Larion antrenor atletism 2017 https://youtu.be/-WveLQMpos4

 


Mangalia News, 05.10.2021.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply