Mădălina Mirea: Azi, despre omul Traian Lupu

0
470

Mădălina Mirea: Azi, despre omul Traian Lupu.

La multi ani, sanatosi!
Il cunosc pe Domnul Lupu de multi ani! Este o enciclopedie, un artist desavarsit, un om extraordinar! Muzica, pictura, cultura generala si-au gasit locul in mintea și sufletul lui. Dar, mai presus de orice, este un prieten adevărat, un om care știe să pună în valoare talentul și aripile celor care încearcă să zboare, dar nu reușesc singuri.

Contrar vremurilor noastre, nu te va dărâma daca ai talent, deși dacă vorbești cu el sau citești ce scrie el, te simți mic, infim. Dar a știut mereu să aprecieze, să simtă omul talentat. A dat aripi multor generații, a știut să fie Pygmelion pentru multi! Si știe și acum. Are puterea să recunoască și să crească talentele. Asa este domnul Traian Lupu! Un OM cum rar întâlnești azi!

Vă mulțumim pentru că existați, pentru că ne dați aripi, pentru că aveți curajul să credeți în mințile istețe, indiferent de vremuri. Pentru că nu promovați nulitatea, când alții o ridică la grad de funcții! Singura funcție pe care o promovați este cea a creației!
La multi ani!

Mădălina Mirea, Brașov, 21 ianuarie 2021.


Traian, MN: Mădălina, draga și minunata noastră prietenă (muuult) mai tânără și frumoasă :), cuvintele nu au puterea de a exprima simțirile momentului superb oferit de asemenea mesaj. Mulțumesc încă odată, pentru tot, cu plecăciune. Pentru tine, oricând, Mangalia News este aici.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Valentin Mirea: La mulți ani, Maestre! Mă bucur că există asemenea oameni de calitate care sădesc, cresc și promovează calitatea, la rândul lor! Felicitări și multă sănătate!!! PS: Eu știu cel mai bine că am o bijuterie alături de mine. 

Traian, MN: Mulțumesc frumos, cu aleasă stimă. Așa este, dragă Valentin. Ai o comoară, ba chiar două!!! Vă îmbrățișăm și vă iubim, dragilor! 


Mangalia News, 21.01.2021.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply