Ludovic Orban A DEMISIONAT!

0
452
starshiners.ro%20

Discuția dintre Klaus Iohannis și Ludovic Orban, care a avut loc luni, la Palatul Cotroceni, a fost una neplăcută pentru actualul premier și președinte al PNL, au declarat surse politice. În consecință, Ludovic Orban a anunțat că își dă demisia din funcție.

În altă ordine de idei, lui Orban i s-ar fi transmis de către președintele Klaus Iohannis că nu va mai fi nominalizat pentru funcția de prim-ministru, la negocierile pentru viitorul guvern. După întâlnirea dintre cei doi, Orban a plecat la Palatul Victoria, fără a mai trece pe la partid, unde era așteptat de colegii săi, deoarece convocase o ședință pentru a discuta rezultatul alegerilor de duminică. 

UPDATE: „Am decis să îmi depun mandatul de premier, după un an și o lună în care România s-a confruntat cu o perioadă extrem de dificilă. Guvernul, după demisia mea, va fi condus de un membru al cabinetului care va fi desemnat de președintele României”, a declarat Ludovic Orban.

Interimatul actualului cabinet va fi preluat, cel mai probabil, de vicepremierul Raluca Turcan.

„România are nevoie de un guvern responsabil, care să reprezintă voința cetățenilor și decizia mea de astăzi vreau să arate un lucru foarte clar: nu mă cramponez de funcția de prim-ministru, că negocierile care vor urma trebuie să ducă la un guvern format din forțele de centru dreapta ce vor să utilizeze toate resursele pe care le va avea România”, a mai spus Orban. (cugetliber.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply