MUZEUL ANIMAT! Descoperim povești din muzee! Ateliere online de benzi desenate, cu Mihai Ionuț Grăjdeanu | Start la înscrieri

0
435
starshiners.ro%20

Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suțu: Start la înscrieri –> Ateliere online de benzi desenate. Descoperim povești din muzee!

Muzeul Municipiului București îi invită pe copiii pasionați de benzi desenate să participe la atelierele online susținute de autorul și profesorul de benzi desenate Mihai Ionuț Grăjdeanu, în zilele de 28 noiembrie, 5 și 12 decembrie, de la ora 11:00, la 12:30.

Pe parcursul acestor activități săptămânale, Mihai va face împreună cu cei mici o călătorie în lumea benzilor desenate.

Rând pe rând, va da viață câte unui obiect ales din patrimoniul Muzeului Municipiului București, care își va spune povestea pe măsură ce va prinde contur pe foaia de hârtie. Astfel, micii artisti vor putea deprinde tehnicile clasice de creare a personajelor și diferitelor tipuri de cadre, precum și noțiuni de bază pentru realizarea unei benzi desenate.

La finalul fiecărei activități în parte, copiii vor fi încurajați să își posteze propriile creații pe pagina de Facebook a evenimentului.

Mihai Ionuț Grăjdeanu, autor prolific de bandă desenată si romane grafice, a inițiat multiple proiecte, precum Legendele Dacilor, Comics Didactic, BD HISTORIA – Benzi Desenate Istorice și Olimpiada de benzi desenate. Susține ateliere de benzi desenate în cadrul festivalelor, în școli, muzee și teatre din întreaga țară. Participă la expoziții personale și de grup în țară și peste hotare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Este co-organizatorul Salonului BD – „Povești din București în benzi desenate”, la Muzeul Municipiului București (2014-prezent) și curatorul seriei de expoziții „Maeștri ai benzii desenate românești”, la Palatul Suțu (MMB). http://mihaibd.blogspot.com/; https://comicsdidactic.ro/.

Participanții: Vârsta: 7+
Desfășurare: de la 11:00-12:30, prin aplicația Zoom.
Taxa de înscriere este de 25 lei, în care intră și un bilet de vizitare a muzeului.
Pentru înscriere, scrieți-ne un e-mail la adresa [email protected], cu numele copilului, vârsta și atelierul la care doriți să participe.
Numărul de locuri/atelier este limitat (maximum 15).
Tematica diferă, de la un atelier la altul.

https://www.facebook.com/events/787287948496972/

MN: Mangalia News este partener media oficial al publicației Comics Didactic. Articole publicate în paginile cotidianului online Mangalia News despre proiectele și creațiile autorului și profesorului de benzi desenate Mihai Ionuț Grăjdeanu, mangalianul nostru drag, puteți citi AICI.


Mangalia News, 17.11.2020.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply