Umor englezesc de bună calitate, sâmbătă seara, la Teatrul de Stat din Constanța

0
501

Umor englezesc de bună calitate, sâmbătă seara, la Teatrul de Stat din Constanța!

Sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 19:00, Teatrul de Stat Constanța prezintă un spectacol a cărui premieră a deschis stagiunea trecută: Memoria apei de Shelagh Stephenson, în traducerea și regia lui Vladimir Anton, cu o distribuție din care fac parte Dana Dumitrescu, Liviu Manolache, Alina Manțu, Georgiana Rusu, Laura Iordan-Adrian și Andu Axente.

Scenografia este semnată de Maria Miu, iar lighting design-ul, de Lucian Moga.

Este o tragicomedie în care trei surori se întâlnesc, după mulți ani în care nu s-au văzut, cu ocazia tristă a înmormântării mamei lor, rememorând întâmplări din copilărie, reînviind rivalități și certuri vechi, ceea ce dă naștere unor scene de un umor savuros.

Fiecare dintre surori se află în câte o relație și fiecare relație este într-un moment de criză. Conflictele sunt alimentate de alcool și marijuana, astfel ieșind la iveală frustrări și adevăruri pe jumătate conștientizate sau blocate cu bună-știință.

************

Vă asigurăm că în Teatrul de Stat Constanța sunt aplicate toate măsurile de protecție, conform OMC 3142/31.08.2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Este efectuată nebulizarea tuturor spațiilor, iar accesul este permis în urma triajului epidemiologic și dezinfectării mâinilor, fiind păstrată distanțarea, atât în timpul accesului și ieșirii, cât și în timpul spectacolelor.

Biletele la spectacolele Teatrului de Stat Constanța pot fi achiziționate fie online, prin platforma www.mystage.ro, fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța – Bulevardul Ferdinand Nr. 11

Vă mulțumim pentru că ne sunteți mereu alături și vă așteptăm cu drag la teatru!
www.teatruldestatconstanta.ro
www.facebook.com/teatruldestatconstanta
https://www.instagram.com/teatruldestatconstanta


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply