AMVVD: Unul din marii dezvoltatori al transportului de persoane din România, este alături, trup și suflet, de veteranii și eroii patriei noastre

0
530

„Compania CDI – transport Intern și Internațional”, sub managementul domnului Ion Comuși, căruia i se datorează mii de mulțumiri, deoarece, prin generozitatea sa nemărginită a făcut o donație către Asociația Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități, sucursala Constanța, care va veni în ajutorul veteranilor și eroilor noștri, mult timp de azi înainte, pentru organizarea evenimentelor de promovare și comemorare a celor ce ne-au fost eroi în vremurile ce au trecut și nu numai.

Un autobuz de tip Mercedes-Benz Cibro cu 29 de locuri, a fost scos din circulația de transport persoane a companiei CDI și donat spre folosință veteranilor AMVVD – sucursala Constanța, pentru transportul și organizarea mai facilă la evenimentele ce vor urma.

Această donație de mare importanță nu ar fi putut fi realizată fară sentimentele speciale pe care le are domnul director al CDI, Ion Comuși față de militarii veterani și AMVVD.

Mulțumim pentru susținere!
Împreună susținem veteranii!


Mangalia News, 22.10.2020. (A transmis Cristian Crăciun, președintele AMVVD Constanța).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply