Primăria Mangalia asigură toate condițiile pentru buna desfășurare a procesului electoral

0
562

Primăria Mangalia asigură desfășurarea procesului electoral în cele mai bune condiții, având în vedere contextul epidemiologic actual. Astfel, fiecare secție de votare este nebulizată, înainte și după procesul electoral, iar birourile de votare primesc dezinfectanți pentru membrii și alegători, dar și pentru suprafețe. De asemenea, se pun la dispoziție mănuși și măști, atât pentru membrii secțiilor de votare, dar și pentru alegătorii care vin fără măsuri de protecție.

La intrarea în secția de votare, fiecărui alegător i se va lua temperatura și va fi îndrumat să se dezinfecteze pe mâini, înainte de a se identifica și de a primi ștampila și buletinele de vot.

Pe tot parcursul procesului electoral, în secția de votare va fi permis accesul a cel mult 5 alegători, restul fiind rugați să aștepte în fața secției, cu respectarea distanțării fizice. Urna specială va fi folosită cu respectarea tuturor prevederilor legale și a măsurilor de protecție sanitară. În plus, Primăria Mangalia va asigura întreaga dotare tehnico-materială pentru buna desfășurare a procesului electoral.

Pentru a preîntâmpina evenimentele nedorite, pe parcursul zile de votare, primarul Mangaliei, Radu Cristian, a cerut Ministerului Afacerilor Interne suplimentarea efectivelor de polițiști și jandarmi, care vor supraveghea desfășurarea procesului electoral, fără incidente, cu respectarea tuturor condițiilor legale.

Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 26.09.2020.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply