Stagiunea Estivală BestSummerArtFEst – Primul weekend BE.SAFE: „A douăsprezecea noapte”, de Shakespeare, în Parcul Arheologic din Constanța și poveștile lui Creangă, pe scena de la ”Perla”, în Mamaia

0
464

Sâmbătă, 25 iulie și duminică, 26 iulie, de la ora 21:00, în Parcul Arheologic din Constanța, în vecinătatea Primăriei, vă invităm la teatru!

„A douăsprezecea noapte”, de William Shakespeare, este primul spectacol invitat în cadrul stagiunii estivale, producție a Teatrului Dramatic „I.D.Sîrbu” Petroşani, în regia lui Radu Tudosie, nominalizat la Premiile UNITER din anul acesta pentru debut.

Doi gemeni, Sebastian și Viola, sunt despărțiți de un naufragiu și ajung pe insula Ilyria, crezând  unul despre celălalt că au pierit în apa mării. Viola ia numele de Cesario și intră în slujba Ducelui Orsino, de care se îndrăgostește, acesta iubind-o, la rândul lui, pe Contesa Olivia, la care îl trimite pe tânărul Cesario (Viola) să o cucerească  pentru el. Dar Olivia, care promisese că nici un bărbat nu o să îi vadă chipul timp de șapte ani, începe să nutrească sentimente de iubire pentru Cesario.  Astfel se naște un triunghi al dragostei: Viola îl iubește pe Orsino, Orsino o iubește pe Olivia, iar Olivia îl iubește pe Cesario (Viola).

Toate aceste „chinuri” din dragoste sunt acompaniate de cântecele și frazele pline de tâlc ale nebunului Feste, care pare să știe tot ce se întâmplă  și ne dă impresia că, de fapt, el orchestrează totul.

Intrarea este liberă. Puteți să rezervați maximum două locuri la una dintre cele două reprezentații, printr-un email, la [email protected]

Atenție! Rezervarea va fi valabilă până la ora 20.40.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

*****************

Tot în acest weekend sunt programate și spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” Constanța, pe scena amplasată în zona Perla din Mamaia. Sâmbătă, de la ora 19, părinții și copiii vor putea să vadă „Capra cu trei iezi”, după Ion Creangă, în regia lui Gabriel Apostol, iar duminică, tot de la ora 19, „Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, în regia lui Daniel Stanciu.

Stagiunea Estivală BestSummerArtFEst – BE.SAFE – Constanța 2020, organizată de Teatrul de Stat Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și Primăriei Municipiului Constanța, cuprinde evenimente culturale diverse, ce se desfășoară în spații adecvate, în aer liber, până la începutul lunii septembrie. Partenerii stagiunii sunt Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” Constanța și Centrul Cultural Județean „Theodor T. Burada”.

PROGRAM provizoriu – iulie-august-BE.SAFE 2020

Sănătatea populației rămâne prioritatea numărul unu, așadar toate evenimentele din cadrul stagiunii vor avea loc cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva contaminării cu Coronavirus.


Mangalia News, 25.07.2020.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply