Dosare penale, pentru un tânăr ce conducea fără permis prin Limanu și pentru un conducător auto din Mangalia, băut la volan

0
575
Tineri bauti la volan, fara permise de conducere!

IPJ Constanța – Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri.

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Limanu au identificat un tânăr de 18 ani, care a condus un autoturism pe strada Lacului din comuna Limanu, fără a avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că vehiculul în cauză figurează ca fiind înmatriculat, însă conducătorul auto nu poseda permis de conducere pentru nicio catgeorie de vehicule.

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, împreună cu polițiști ai Postului de Poliție Vama Veche, au identificat un bărbat de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Portului din municipiul Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tineri bauti la volan, fara permise de conducere!

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.


Mangalia News, 29.03.2020. (sursa: IPJ Constanța). foto: arhivă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply