CARANTINĂ TOTALĂ ÎN ITALIA! Țara întreagă devine Zonă Roșie! [VIDEO]

0
1102

Italia întreagă s-a transformat în zonă roşie, măsurile de carantină din nordul ţării urmând să se aplice la nivel naţional, în timp ce autorităţile încearcă să ţină sub control focarul de coronavirus.

Toate adunările publice sunt interzise în Italia, evenimentele sportive au fost suspendate, iar circulația persoanelor este restricționată în toată țara.

Italia este cea mai grav afectată din Europa, cu 463 de decese cauzate de coronavirus și peste 9.000 de infecții confirmate, informează ilmessaggero.it.

Aproximativ 60 de milioane de persoane vor fi acum plasate în mod efectiv în carantină prin măsurile stricte care au fost deja introduse în nordul și în unele zone centrale în urmă cu 24 de ore.

Într-o conferinţă de presă, premierul italian Giuseppe Conte a anunţat că extinde măsurile de coronavirus, inclusiv interzicerea adunărilor publice, în întreaga țară. (sursa: observator.tv).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Toți cetățenii sunt rugați de autorități să stea acasă.

Toată Italia devine zonă protejată, a anunțat premierul țării, Giuseppe Conte. Deplasările vor fi restrânse și vor fi adoptate în întreaga țară măsurile luate de duminică în Lombardia și alte 14 provincii care reprezentau până acum „zona roșie”.

Deplasările vor fi interzise, cu excepția unor „motive de muncă importante” sau „probleme grave familiale sau sanitare”, a anunțat Conte, într-o conferință. În plus, vor fi interzise nunți, botezuri și orice alte ceremonii. 

Această decizie vine și după fuga necontrolată a oamenilor din zonele afectate de noul coronavirus. 

În ultimele 24 de ore, au murit 97 de persoane în Italia, din cauza noului coronavirus. Bilanțul negru al deceselor din Italia se ridică la 463. (antena3.ro).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply