Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri, la Mangalia, Cernavodă, Eforie-Sud și în alte localități din județul Constanța

0
650

Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri, la Mangalia, Cernavodă, Eforie-Sud și în alte localități din județul Constanța.

La data de 19 august a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Mangalia, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 19 august a.c., în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Cernavodă, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test, rezultatul a fost pozitiv (cannabis), conducătorul auto fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.  

La data de 20 august a.c., în jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 39, în localitatea Eforie-Sud, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 18 august a.c., în jurul orei 08.20, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Râmnicu de Jos, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

La data de 18 august a.c., în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Limanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La data de 18 august a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție  au depistat un bărbat, de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Liliacului din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 19 august a.c., în jurul orei 01.55, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 21 de ani, din localitatea 23 August, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 39, în localitatea Murfatlar, fără a poseda permis de conducere corespunzător.

La data de 19 august a.c., în jurul orei 04.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.


Mangalia News, joi, 22.08.2019. (IPJ Constanța).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply