Un magnat din Dubai cumpără 10 hoteluri din sudul litoralului românesc

0
4921

Un magnat din Dubai, cu afaceri în 14 țări, se pregătește să cumpere 10 hoteluri de pe litoralul românesc, scrie în exclusivitate profit.ro.

Potrivit sursei citate, proprietarul grupului arab Mohammad Omar Bin Haider Holding (MOBH), un conglomerat cu sediul la Dubai, se pregătește să cumpere nu mai puțin de 10 hoteluri din sudul litoralului românesc, ajungând deja în România și având o discuție și cu guvernanții români.

Totodată, surse din piața hotelieră spun pentru Profit.ro că reprezentanții grupului s-au arătat interesați să cumpere, din start, 10 hoteluri în sudul litoralului românesc, printre care Agat, California, Coral, Cristal, Mera, Onix, Diamant, Opal (foto), Rubin și Topal.

Prin aceste achiziții, Mohammad Omar Bin Haider s-ar poziționa din start drept unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri de pe litoralul românesc, alături de Mohammad Murad și compania THR Marea Neagră, controlată de SIF Transilvania. (Autor: Mihaela Tîrpan, sursa: ordinea.ro).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply