Vrei să fii la modă? Iată care sunt 5 trenduri de care ar trebui să ţii cont primăvara aceasta

0
1149

Vrei să fii la modă? Iată care sunt 5 trenduri de care ar trebui să ţii cont primăvara aceasta.

Deşi primăvara şi-a intrat în drepturi de puţină vreme, temperaturile tot mai generoase ne fac să uităm de hainele groase şi să visăm la ţinutele lejere de vară. Dacă deja ţi-ai despovărat dressingul de cojoace şi mănuşi, de ce nu ai ieşi la o tură de shopping?

Iată  de ce ar trebui să ţii cont primăvara aceasta dacă vrei să ţii pasul cu trendurile în materie de fashion.

1. Culorile calde versus nuanţe neon

Dacă până acum culorile calde, sidefate, erau la putere, primăvara aceasta nu ar trebui să îţi fie teamă de culorile îndrăzneţe, în nuanţe neon. Încearcă totuşi să nu le amesteci, sau dacă o faci, să ţii cont de regulile de bază ale combinaţiilor de culori, fără a cădea însă în derizoriu. Nuanţa ajunge întotdeauna să eclipseze croiul sau modelul unei rochii, cu atât mai mult cu cât este mai aprinsă. Uneori, “less is more” , mai ales în materie de fashion. Dar un pic de culoare nu strică niciodată! Nu-i aşa?

2. Pălăriile supradimensionate

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Chiar dacă deocamdată soarele este timid, ar trebui încă de pe acum să luăm în calcul nişte accesorii menite să pună în valoare orice ţinută. Iar pălăriile supradimensionate merg foarte bine atât la rochiile vaporoase sau la cele maxi, dar şi la o pereche de pantaloni scurţi. În plus, tenul tău îţi va recunoscător că ai avut grijă să îl fereşti de… pistrui!

3. Pantalonii scurţi

Şi dacă tot vorbeam de pantaloni scurţi, iată că şi în 2019 nu lipsesc din tendinţele sezonului primăvară-vară. Dacă anul trecut au predominat pantalonii de ciclism, anul acesta sunt la modă pantalonii care înlocuiesc cu succes fustele mini, fie că sunt sport, fie că alcătuiesc o ţinută elegantă asortaţi cu un sacou şi o pereche de sandale cu toc. Pe lângă croiala masculină, accentul se pune pe lejeritate şi confort.  De ce nu ai arunca un ochi la Collective online pentru a vedea ce ţi se potriveşte?

4. Rochiile feminine

Imprimeurile îndrăzneţe, croiurile lejere care pun în valoare feminitatea, sunt recomandările stiliştilor în acest sezon primăvară-vară. Pe lângă faptul că subliniază cu delicateţe linia corpului, rochiile reprezintă o alegere potrivită pentru orice ocazie. Şi nu vă speriaţi de materialele transparente! Pe lângă faptul că sunt din nou la modă, croite cu îndrăzneală, vor reuşi să scoată orice ţinută din anonimat.

5. Bulinele alb-negru

Jocul non-culorilor este din nou la modă. Fie că sunt buline mici, fie că sunt buline mari, bulinele şi bulinuţele nu trebuie să lipsească sezonul acesta din nicio garderobă. Dacă anul trecut cele colorate erau la putere, anul acesta bulinele polka se regăsesc în colecţiile unor designeri renumiţi, aşa cum sunt Celine sau Carolina Herrera. Şi dacă nu te declari neapărat o adeptă a bulinelor, poţi opta cu încredere şi pentru carouri alb-negru. Şi ele se poartă în egală măsură vara aceasta.

Indiferent ce alegi pentru a-ţi reîmprospăta garderoba, cuvintele cheie ale sezonului sunt originalitate, eleganţă şi rafinament. Depinde însă de fiecare cum reuşeşte să le transpună în propria ţinută.


Mangalia News, 19.03.2019.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply