Știu să-mi aleg meseria! Colegiul Economic Mangalia a participat la Târgul ofertelor educaționale [galerie FOTO]

0
1159

Colegiul Economic Mangalia a participat la Târgul ofertelor educaționale

Vineri, 15 martie 2019, Colegiul Economic Mangalia si-a prezentat oferta pentru anul școlar 2019-2020, în cadrul Târgului de primăvară al ofertelor educaționale din învățământul profesional, derulat sub titlul Știu să-mi aleg meseria.

Târgul meseriilor are ca actori principali unitățile școlare cu oferte de pregătire pentru învățământul profesional și învățământul profesional dual și se adresează elevilor de clasele a VII-a și a VIII-a, precum și părinților acestora. Participând la acest eveniment,  ei  vor beneficia de cunoașterea resurselor copiilor, a intereselor și aptitudinilor. Scopul târgului de oferte educaționale este acela ca elevii să fie consiliați sa-și aleagă în mod conștient traseul educațional, pentru a urma o carieră de succes, în conformitate cu aptitudinile și interesele personale.

Profesorii, alături de elevii care au reprezentat fiecare meserie: bucătar, ospătar (chelner), vânzător în unități de alimentație publică, dar și comerciant-vânzător, au realizat activități de informare și promovare a ofertei instituției, prezentând oportunitățile alegerii acestui tip de învățământ. Vizitatorii au îmbinat utilul cu plăcutul, degustând produsele gastronomice oferite de cadrele didactice și de elevii Colegiului Economic.


Mangalia News, 16.03.2019.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply