DELIRUL, DE O MAMIKA – Silviu Iliuta

0
1293

Delirul, de o mamika. Silviu Iliuta, 11 martie 2019.

Draga noastra mamika, our dear mummy, situatia se prezinta asa, this way:
1. “Erectia” de bubite de pe spate si de pe burta nu e din cauza sarcinii. Doar daca bubitele cresc dimineata si se culca numai dupa ce le mangai. Dar nu, nici asa.
2. Cat despre educatie, e o vorba: “educatia e ca erectia. Daca o ai, se vede.”
3. Daca nu “sa intors fata si nu ai vrut sa ti-o intoarca ei”, fa un appointment si la neurolog. S-ar putea sa te ajute el. 
4. Am intrebat doi medici ce inseamna “a nascut in Uk prin intermediul ala de intors fatul”. Ambii mi-au zis ca ai nimerit acolo pe mana unui medic pakistanez care vorbea engleza de pe Google Translate. Mult mai probabil ca el sa fi vrut sa iti spuna: “orice ai naste, mi-a foarte mile de copilul tau. Mai bine s-ar intoarce in burtica.” Dar era un medic rau, nu il asculta.
Cu mare placere!
Silviu Iliuta.


CITITUL DESTEAPTA! Carti la oferta lunii martie:

INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliuta–cronicipebune

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK.


FRAGMENT:
„Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.

CARTI, DE AICI.


Alte articole publicate de cotidianul online Mangalia News, autor Silviu Iliuta, citiți aici.


Mangalia News, 12.03.2019.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply