Şedinţă CL, la Mangalia

0
310

Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară care va avea loc, joi, 4 iulie, ora 18.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local din cadrul Primăriei.

Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administraţia publică locală.

Unul dintre aceste proiecte se referă la mandatarea Serviciului Public Administrarea Domeniului Public şi Privat în vederea gestionării activităţii de afişaj stradal publicitar.

Un alt proiect supus adoptării vizează stabilirea numărului de membrii în Consiliul de Administraţie al RA Gold Mangalia, nominalizarea acestora şi stabilirea indemnizaţiei, precum şi completarea H.C.L nr. 302/11.06.2013 în sensul modificării organigramei şi aprobării statului de funcţii pentru RA Gold Mangalia.

Alte proiecte de hotărâre se referă la aprobarea acordării post-mortem a titlului de „Cetăţean de Onoare” al municipiului Mangalia, pentru Cozmin Florescu şi Constantin Vlăduţ Sărman, care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident aviatic de la Tuzla.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De asemenea, pe ordinea de zi a convocatorului de şedinţă, figurează şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Cimitirelor de pe raza municipiului Mangalia, dar şi un proiect de hotărâre privind aprobarea majorării tarifelor pentru transportul cu minicare.

Miercuri, 3 iulie 2013, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply