Ce faci când te dor OVALELE? – Sfaturi de la Silviu Iliuță

0
832

Ce faci când te dor OVALELE? – Sfaturi de la Silviu Iliuță.

Doamnă,
1. E trist să ți se inflameze ovalul. Poate să devină rotund, iar ăsta e ultimul lucru pe care îl vrem.
2. Faptul că doriti uleiuri esentiale pentru tratarea lui, in loc sa mergeti la medic, ne spune clar ca aveti probleme si la pătrat. La cap mă refer, care trebuia să fie rotund. Si nu mai ganditi atat cu triunghiul!

Nu sunteti singură:

3. Asta ar fi sora dvs. geamănă. In orice caz, daca mai simtiti ca va inteapa ovalul,  calculati repede aria lui, apoi luati dreptunghiul ala pe care scrie “card de sanatate” si mergeti la omul ala cu cap rotund, in halat alb. Lasati naibii femeile alea de pe grupurile de Facebook care au capul mulțime vidă si vand uleiuri fraierilor. Uleiurile sunt bune pentru prajit si salate, nu pentru durerea in forme geometrice.

Silviu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Nu da banii pe prostii, ia carti iubitei, de Valentine’s!

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliuta–cronicipebune
Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.

M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.

I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.

Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.

NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.

NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.

Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.

Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.

Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.

– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!

Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.

Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”


Mangalia News, Luni, 11.02.2019. Citiți și: 

Cum se calcă scutecele? – Sfaturi de la Silviu Iliuțăpiese-auto-mangalia.roLeave a Reply