Avertismentul polițiștilor:
Copiii, victime ale „prădătorilor” online!

0
624

    Avertismentul polițiștilor: Copiii, victime ale „prădătorilor” online. Site-urile de socializare, chat-urile din jocurile video dar și aplicațiile de dating sunt printre metodele cel mai des utilizate de abuzatori pentru a-și găsi victimele.

    Părinții par destul de puțin preocupați de imaginea și viitorul urmașilor lor. Riscurile expunerii minorilor la mediul online au devenit, de la an la an, tot mai mari, acesta fiind motivul pentru care Poliția Română lansează un averstisment cu privire la creșterea numărului cazurilor de pornografie infantilă. 

    O simplă împrietenire pe rețelele de socializare poate avea consecințe grave asupra tinerilor. Din păcate, de cele mai multe ori, părinții află prea târziu, scrie cotidianul.ro.

    Copiii descoperă lumea internetului de la vârste tot mai fragede. „Prădătorii” sunt și ei activi în acest mediu. Poartă „măști” și se pretind a fi oricine altcineva, din dorința de a se împrieteni cu tinerii care nu pot realiza cine se află cu adevărat în spatele monitorului.

    Site-urile de socializare, chat-urile din jocurile video dar și aplicațiile de dating sunt printre metodele cel mai des utilizate de abuzatori pentru a-și găsi victimele.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Aproape 280 de astfel de cazuri au fost înregistrate în țara noastră numai în primele 11 luni din 2018, arată datele Poliției Române. În cele mai multe cazuri, vina le aparține părinților, care nu supraveghează activitatea copiilor pe rețelele de socializare.

    Continuarea, pe activenews.ro, 09.01.2019.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply