Accident grav pe DN 38. TIR bulgăresc intrat într-un copac, șoferul transportat la Spitalul de Urgență din Constanța [FOTO]

0
670

Accident pe DN 38. Azi noapte, un TIR bulgăresc a intrat într-un copac, șoferul, accidentat grav, a fost transportat la Spitalul de Urgență din Constanța.

Se pare că șoferul a adormit la volan, între Comana și Negru Vodă.


Un grav accident rutier a avut loc, în această noapte, între Negru Vodă şi Comana, judeţul Constanţa.Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanţa, spune că un tir condus de un şofer bulgar, în vârstă de 61 de ani, a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

Victima, din Plovdiv, a fost transportată la spital, cu un traumatism toracic forte nazal stânga, fără semne şi simptome neuro, fără pneumotorax, fără fracturi decelabile de bazin şi membre.

Poliţia Rutieră a declanşat o anchetă pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE Oficial de la IPJ Constanţa

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La data de 10 octombrie2018, în jurul orei 23:20, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, cetăţean bulgar, a condus ansamblul de vehicule format din autotractorul marca Mercedes, care tracta o semiremorcă, pe DN 38, dinspre Comana către Negru Vodă.

Ajungând la Km 38, pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă prin dreapta şi intrând într-un copac.

(Mai mult în ziuaconstanta.ro).


Mangalia News, 11.10.2018.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply