IPJ Constanța: Nouă serie de evenimente rutiere provocate de șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice

0
471

IPJ Constanța: Nouă serie de evenimente rutiere provocate de șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 16 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Labirint, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale.


La data de 16 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Băneasa au depistat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Adamclisi, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Trandafirilor, din Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice.


La data de 16 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Istria, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Principală, din localitatea Corbu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Ardealului, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale.


La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Viișoara, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Crinului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale.


La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Grădina, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Grâușorului din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au condus persoanele în cauză la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.


La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism având suspendat permisul de conducere.


La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Independența au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Tufani, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 391A, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.


Mangalia News, 18.09.2018.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply