‘Impreună, pentru un oraș curat!’
înseamnă implicare, responsabilitate și ajutor pentru păstrarea unui mediu cât mai curat!

0
1237
starshiners.ro%20

Polaris M Holding: “Impreuna, pentru un oras curat!”

Ce inseamna “impreuna”? Inseamna o comunitate care vrea si poate sa faca ceva extraordinar pentru orasul in care traieste.

“Impreuna, pentru un oras curat!” inseamna implicare, responsabilitate si ajutor pentru pastrarea unui mediu cat mai curat.

Ne-am obisnuit sa aratam mereu partea negativa a actiunilor de salubrizare din oras, sa criticam, sa ne aratam indignarea. Nu se face cat trebuie, unde trebuie, cum trebuie…

Mai greu este sa iei atitudine si sa te implici putin in rezolvarea problemelor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De cate ori nu am observat persoane, care, aflate in parcuri sau spatii publice arunca oriunde pet-uri goale si ambalaje de la produsele consumate ad-hoc, doar pentru ca ori cosurile sunt prea departe, ori prea pline, ori e mai comod asa.

De cate ori nu am observat persoane, care din mersul propriului autoturism, arunca resturi de tigari, ambalaje…, asa direct pe strada, pentru ca in propria masina trebuie sa fie curat?

Si acum vine intrebarea: De ce nu luam atitudine?

Raspunsul de cele mai multe ori este: Nu e treaba mea! E un spatiu public! Dar apoi in fata calculatorului, sub siguranta anonimatului, de cele mai multe ori, postam furiosi fotografii cu deseuri, cu opinii despre cum ar trebui sa arate orasul, ca in alte tari si in alta localitate e altfel, e mai bine, mai curat.

Actiunile de ecologizare desfasurate de angajatii firmei de salubrizare se concretizeaza zilnic in cantitati enorme de deseuri colectate din alte locuri decat cele special amenajate pentru colectare. De multe ori se strang munti de deseuri de pe strazi, terenuri publice, locatii preferate pentru o depozitare necorespunzatoare, dar la indemana.

Dar ce facem noi pentru un oras mai curat?

Cu implicare si constientizare a responsabilitatii fiecaruia dintre noi, prin educatie si spirit civic in ceea ce priveste pastrarea curateniei putem face impreuna pasi importanti pentru a avea un oras asa cum ni-l dorim.

Va propunem sa reusim “Impreuna, pentru un oras curat!”

Pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale care vizează curațenia orașului, va rugam sa sesizati Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la nr. de tel. 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp, numarul de contact este 0799606142, cu rugamintea de a transmite fotografii si detalii despre locatia si incidentul observat.

POLARIS M HOLDING, Constanța.


Mangalia News, Luni, 27.08.2018.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply