Pe urmele căpitanului Constantin Scarlat. Un film realizat de Daniel Hintergraber [VIDEO]

0
1396

Super invitați, la emisiunea Shok Show, difuzată în data de 09.01.2014, la Giga TV: D-nul Comandor in retragere Dumitriu Claudian și Daniel Hintergraber, despre Pionieratul scafandreriei românești, în documentarul dedicat Comandorului Constantin Scarlat. Filmul realizat de Daniel Hintergraber este o admirabilă epopee cinematografică despre oamenii adâncurilor albastre.

”Poporul care nu-și cunoaște Istoria și întemeietorii săi, riscă să se piardă în negurile vremii!”

Daniel Hintergraber, pentru Mangalia News: ”Ținând cont de faptul că trăim vremuri nu tocmai ușoare, aș dori să amintesc cititorilor cotidianului online Mangalia News că “Poporul care nu-și cunoaște istoria și întemeietorii săi, riscă să se piardă în negura vremurilor”. Tocmai de aceea, țin să adresez tuturor multe salutări și vizionare plăcută a emisiunii Shock Show de la GigaTV, în care actorul Valeriu Pavel Dan a dorit să facă public tuturor românilor o scurtă lecție de istorie mai puțin cunoscută în România.

Realizarea acestui film documentar a fost dificilă, însă ne bucurăm nespus de ajutorul și implicarea tuturor în realizarea acestuia. Scopul final este acela de a face cunoscut și tinerilor trecutul istoric al zonei în care s-au născut sau în care trăiesc, pentru a realiza în mod cert valoarea Culturii din care fac parte. Tineretului îi revine misiunea de a valorifica aceste bogății culturale de patrimoniu și a le face cunoscute întregii lumi”. 

Vă invităm să citiți și articolele: 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

PARCUL ARHEOLOGIC SUBACVATIC MANGALIA – propunere de PROIECT 
cu fonduri europene [VIDEO]

MANGALIA 20, episodul 5: AVIAȚIE, BIOLOGIE, CERCETĂRI MARINE

MANGALIA 20, episodul 6: CERCETĂRI SUBACVATICE și BIO-SPEOLOGIE la Mangalia


Mangalia News, Luni, 5 martie 2018.


Mangalia News este primul partener media din România în Proiectul ARCA TV USA, Televiziunea românilor de pretutindeni! piese-auto-mangalia.roLeave a Reply