Staţiunea 2 Mai, locul de refugiu pentru Stela Popescu. Vila pe care a cumpărat-o la malul mării, aproape de proprietatea lui Alexandru Arşinel

0
3442
starshiners.ro%20

Lumea boemă a fost atrasă dintotdeauna de satul 2 Mai. Marii artişti ai României şi-au construit aici câte o casă de vacanţă, unde veneau vară de vară să se odihnească după filmări.

Stela Popescu s-a îndrăgostit de litoralul Mării Negre în urmă cu mulţi ani. Departe de lumea dezlănţuită, artista şi-a cumpărat o casă de vacanţă la care venea deseori. Vila, vopsită în albastrul mării, se distinge de departe prin eleganţă.

Alături de proprietatea sa, în micul sat de pescari mai are o casă de vacanţă şi Alexandru Arşinel şi Vladimir Găitan. Tot aici obişnuia să se retragă şi Sergiu Nicolaescu.

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de un echipaj SMURD, fară suflare, în propria casă.

Într-un interviu acordat pentru Adevărul în 2012, întrebată dacă îi este teamă de moarte, Stela Popescu spunea: „Mama mea nu se văita niciodată, nici înainte să se ducă. Atât spunea: „Tare rău îmi pare!”. Mie îmi vine să spun acelaşi lucru, că am atâtea de făcut. Mâine, dacă nu mai joc, mai am o mie de lucruri de făcut!“ În acelaşi interviu spunea că atunci când stă singură în casa mare şi cochetă, îi place să privească în jur, la zecile de poze, cadouri şi amintiri de la admiratori.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult: adev.ro/ozvjr8 Un articol semnat de Mariana Iancu.


 


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply