VREME BUNĂ și EVENIMENTE pe care nu trebuie să le ratezi weekendul acesta PE LITORAL

0
1013
Aqua Magic Mamaia
Încă de astăzi, stațiunea Mamaia întâmpina un val mare de turiști care se instalează și își ocupă locul în camere pentru o vacanta plina de distracție, relaxare, evenimente culturale, de modă, spectacole stand-up si concerte.
Începând cu data de 01 iulie 2016, R.A.T.C. Constanța inaugurează două noi trasee estivale în stațiunea Mamaia, deservite cu autobuze double decker (etajate), astfel :
-Pe traseul 1 – denumit 40 Mamaia se va circula cu 2 autobuze double decker (etajate), cu plecare din 45min în 45min de la Gară – Bd. Ferdinand – str. Mircea cel Bătran – Bd. Mamaia – Mamaia, pană la hotel Caraiman (Tabără Turist) și retur. Programul zilnic al traseului, inclusiv sambăta și duminică, va fi 9:00–13:00 și 15:00–19:00.
-Pe traseul 2 – denumit 100 Mamaia se va circula cu 4 autobuze double decker (etajate) cu plecare din 22min în 22min de la Gară – Bd. Lăpușneanu – stațiunea Mamaia până la hotel Caraiman și retur. Programul zilnic al traseului, inclusiv sambăta și duminică, va fi 9:00–13:00 și 15:00–19:00.
Astfel, în Mamaia, pe porțiunea Aqua Magic – hotel Caraiman – Aqua Magic, timpul de succesiune al autobuzelor va fi de 11min-22min.
Pe 2 iulie, Parcul Tăbăcărie din Constanța va găzdui scurtmetraje premiate și aplaudate de juriile festivalurilor de la Oscar, Bafta, Berlin sau Clermont-Ferrand. Timp de 8 ore, pasionații de filme în doze mici vor putea urmări cu sufletul la gură animații amuzante, ficțiuni fascinante, comedii apetisante, dar și documentare valoroase. Detalii despre filmele de la Noaptea Lungă ediția 8: http://bit.ly/28KCdx0
Tot pe 2 iulie, pasionații de adrenalină sunt așteptați pe Aeroportul Tuzla, la a 10-a ediție AEROMANIA la cel mai inedit spectacol de acrobație aeriană, primul weekend de aviatie din Romania, eveniment care va atrage mii de turisti si constanteni. Editia din acest an păstrează standardul cu care și-a obișnuit invitații: piloți de acrobație de renume mondial, atât români, cât și străini, concerte de muzică live, standuri de aviație, expoziții de mașini de epocă, de fotografie, concursuri, food-court, spații de joacă pentru copii. Spectacolul aerian îi include pe cei de la Aeroclubul Romaniei / Hawks of Romania, Iacării Acrobați și pe Jurgis Kairys.
In perioada 1-2 iulie, Scoica Land Mamaia gazduieste Festivalul International de Interpretare “Delfinul de aur”, Navodari 2016, eveniment aflat la cea de-a XIV-a editie.
Turiștii care aleg litoralul românesc pentru vacanța de vară sunt răsfățați și întâmpinați de cele mai bune servicii la cazare, meniu tradițional românesc și internațional în restaurante, activități pentru familii și copii pe piscinele hotelurilor, dar și pe plajă. Cei ajunși aici nu ratează o plimbare cu telegondola și o zi petrecută în parcul acvatic Aqua Magic, sau aleg o zi de adrenalină și senzații unice în Satul de Vacanță Mamaia.
Seara li se pregătesc turiștilor și constănţenilor petreceri tematice în cluburi, beach barbeque, petreceri cu invitați speciali, muzică grecească sau dj internaționali care vor reuși să ofere momente incendiare și, pe care, cu siguranță, aceștia le vor ține minte până la următoarea vizită în stațiunea Mamaia.
Pentru iubitorii de shopping, branduri românești renumite ajung weekendul acesta la mare. Târgul “Half is Free” by Andreea Esca, pregătește o sesiune colorată de cumpărături, sambata, 2 iulie, în Ego Club Mamaia, intrarea fiind liberă.
Fiecare weekend pe litoralul românesc reprezintă o provocare pentru agenții economici care au ca misiune satisfacerea nevoilor turiștilor si de a acorda o atenție aparte serviciilor pe care le pun acestora la dispoziție. Asociația Litoral – Delta Dunării dezvoltă și aplică o strategie bine pusă la punct pentru a oferi turiștilor și constănțenilor un calendar de evenimente atrăgător pentru acest sezon estival, evenimente finanțate din taxa de promovare a stațiunii Mamaia și Satul de Vacanță.
“Odata cu startul vacantelor scolare a inceput deja perioada de foc a vacantelor pe litoralul romanesc iar gradul de ocupare creste consistent in toate statiunile. Cele mai solicitate statiuni sunt Mamaia, Vama Veche si Venus. Statiunea Mamaia este cea mai solicitata de vacanta din Romania pentru aceasta vara” , declara Corina Martin, presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii.
Aeromania Tuzla
Bellagio Mamaia Biutiful by the sea by Fratelli Mamaia Cafe del Mar Mamaia Comunicat de Presa_Evenimente litoral weekend 30.06-03.07 Crazy Beach Mamaia Double Decker Autobuze supraetajate mamaia Ego Club & Pool Mamaia Fratelli Buddha Bar Harlequin - Mihai Margineanu Harlequin Mamaia - Stand up Bobonete Loft Mamaia Luv Mamaia Noaptea Lung a Filmelor Scurte Oppa Mamaia

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply