La Mangalia se lansează proiectul „Advertising of Regional Cultural Heritage in 3D”

0
720

afis3D-

Primăria Municipiului Mangalia organizează vineri, 1 iulie 2016, orele 12.00, la Clubul Nautic Callatis, o conferință de presă, cu ocazia lansării proiectului „Advertising of Regional Cultural Heritage in 3D”, PROJETC CODE 15.2.1.065
Proiectul cu titlul „Advertising of Regional Cultural Heritage in 3D”, PROETC CODE 15.2.1.065, este un proiect de protejare, conservare și promovarea patrimoniului cultural și natural în zona transfrontalieră romano-bulgară, finanțat prin Programul Regional de Cooperare Transfrontalieră Romania- Bulgaria, Axa-Prioritară 2 – O regiune Verde.
Entităţile responsabile de implementarea proiectului sunt: U.A.T. Balcik, în calitate de Beneficiar Partener – Lider și U.A.T. Mangalia, în calitate de Beneficiar – Partener. Ministerul Dezvoltării Regionale si Turismului, în calitate de Autoritate de Management. Proiectul va fi implementat pe o perioadă de 24 de luni de la 02.02.2016 până la 02.02.2018. Valoarea totală a proiectului este de 1.481.057 EUR, cu o contribuție de 2% din partea beneficiarilor.
„Advertising of Regional Cultural Heritage in 3D” este un proiect de protejare, conservare și promovare a patrimoniului cultural și natural în zona transfrontalieră romano-bulgară. Proiectul constă în organizarea unor evenimente în aer liber, în cadrul cărora vor avea loc proiecții video, 3 D, pe fațada unor clădiri, timp de 2 ani. Obiectivul general al acestuia este dezvoltarea coeziunii economice și sociale a zonei transfrontaliere Mangalia – Balchik prin îmbunătățirea modului de punere în valoare a moștenirii culturale în zona transfrontalieră. Obiectivul specific în reprezintă prelungirea sezonului estival pe o perioadă cât mai lungă de timp.

Joi, 30 iunie 2016. Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply