Touroperatorii români: “2016 va fi cel mai bun an de după Revoluţie pentru litoralul românesc!”

0
719

farmec.ro
carturesti.ro%20

sezonul2016

„Sezonul de vară 2016 merge foarte bine pentru litoralul românesc. Este un context întreg care ne favorizează, ţinând cont şi de conjunctura turistică internaţională. Mai mulţi români preferă să-şi petreacă vacanţele în România, dar, de pe de altă parte, şi mai mulţi turişti de pe alte destinaţii aleg litoralul nostru. În plus, mai mulţi turişti români au optat pentru servicii all inclusive, înainte alegând Bulgaria şi alte destinaţii. Motivul? Preţuri similare, ajung mai repede la destinaţie şi, nu în ultimul rând, se simt ca acasă”, subliniază Aurelian Marin, directorul unuia dintre cei mai mari touroperatori de pe litoralul românesc.

Mai mult all inclusive şi facilităţi suplimentare

În acest an, sunt 2.000 de camere în plus pe sistem all inclusive, totalul fiind de 5.000. La ora actuală, litoralul românesc are 22 de hoteluri all inclusive, din Năvodari până la sudul litoralului, în acest an încă şase hoteluri adoptând acest sistem.

Multe hoteluri au adus facilităţi suplimentare pentru turişti, precum piscine, locuri de joacă, animaţie. Potrivit consultanţilor „Paradis Vacanţe de Vis”, din acest motiv, unele hoteluri au recurs la uşoare creşteri de tarife justificate, iar altele au păstrat tarifele, pentru a atrage şi mai mulţi turişti.

„Parcul de aventură Paradis Land din Neptun şi Aqua Park-ul din Eforie Nord sunt la turaţie maximă, ca grad de ocupare. În momentul de faţă, acestea sunt mult mai solicitate de către turişti decât anul precedent”, subliniază Aurelian Marin.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Continuarea, în cugetliber.ro, miercuri, 29 iunie 2016.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply