OPINII Consilierul local Ozzy Menabit prin “Orașul Sălbăticit” (FOTO)

0
776

farmec.ro
carturesti.ro%20

gazonul_proaspat_tuns (Small)

“Locuiesc în centru, pe șos. Constanței. Cum am ieșit din bloc, m-a dezamăgit starea spațiului verde. Astfel am plecat prin oraș în căutarea celor care tund iarba și se îngrijesc de spațiul verde.
I-am găsit. Am înțeles că sunt 2 cu coasa si 2 cu furca, în tot orașul. Aceștia au un șef. După ce se face lucrarea, șeful cu încă o domniță (de la primărie?) măsoară cu o ruleta aria amenajată.
Gazonul s-a uscat, ar trebui udat. Bani irosiți. Trebuie tuns des, trebuie greblat, trebuie udat des, gazonul este un moft aristocratic. Iarba de Sudan măcar e furajeră, există multi interesați de acest nutreț. Dar tăiată nepriceput, nu rezistă.
Pe lângă faptul că suntem pedepsiți prin decizii proaste, ale căror consecințe le simțim în oraș, nici lucrările nu se fac responsabil. Am fotografiat spațiul verde proaspăt tuns. A fost tuns ca de frizerul de la școala de corecție, care face cărări prin păr. La ce să-și mai dea cosașul interesul, dacă iarba nu se uda, daca restul spațiului verde este neîngrijit?
Suntem “Orașul Sălbăticit”. Suntem bio”.

(în foto gazon proaspăt tuns).

Ozzy Menabit, consilier local, 27.06.2016.

prin-oras-ozzy1 prin-oras-ozzy2 prin-oras-ozzy3 prin-oras-ozzy4 prin-oras-ozzy5 prin-oras-ozzy6 prin-oras-ozzy7 prin-oras-ozzy8 prin-oras-ozzy9 prin-oras-ozzy10 prin-oras-ozzy11


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook


Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply