Portul Turistic și faleza Mangalia. Primele reactii: Ozzy Menabit, consilier local

2
1050
N.r.: Reacții? Constatări? Opinii? E bine că au apărut și încă prompt! Totuși, se mișcă ceva. Să vedem prima ședință de Consiliu local…

reactii_ozzy_menabit_port1

“În alte veri, seara pe faleza era un trafic de 10.000 persoane pe zi.
Accesul autoturismelor pe dig aduce disconfort traficului pietonal. Lângă Lazy si Ancora, angajații celor doua localuri parchează pe dig, clienții lor parchează pe dig, turiștii veniți la plaja parchează pe dig.
La intrare se afla o mare parcare privată, de obicei goală, pe spațiul unei foste parcări publice. Astfel că cei care au închiriat chioșcurile de lângă Laguna parchează mașinile pe unde era traficul pietonal. Turiștii cazați la Laguna si ce mai e pe acolo parchează in fata hotelului, pe unde era traficul pietonal.
Din informațiile mele, spațiile comerciale care se închiriază in acea zona au fost construite pe domeniul public (DOMENIUL PUBLIC nu permite spații comerciale) cu o autorizație de construcție pentru amenajare dușuri și doua birouri. Cand proprietarul a fost intrebat de cele doua șiruri de spații comerciale a raspuns ca sunt conform autorizației: sunt spațiile a doua birouri, dar sunt compartimentate. Nu eram consilier la primărie, dar acum am să mă interesez.
Iar dalele Aleii Teilor, care sunt depozitate in mijlocul promenadei falezei, nu sunt mutate (in parcarea din Vasile Parvan, de exemplu) din lene. Din lenea responsabilului de șantier, din dezinteresul celor care au puterea s-o impună”. Ozzy Menabit, consilier municipal.

reactii_ozzy_menabit_port2 reactii_ozzy_menabit_port3 reactii_ozzy_menabit_port4 reactii_ozzy_menabit_port5 reactii_ozzy_menabit_port6 reactii_ozzy_menabit_port7 reactii_ozzy_menabit_port8 reactii_ozzy_menabit_port9 reactii_ozzy_menabit_port10 reactii_ozzy_menabit_port11

UPDATE: Comentarii:comentarii-ozzy-menabit-
2. “Intre H.Corsa si malul marii se afla:
– Aleea Teilor, care are o reabilitare controversată și prin capabilitatea responsabililor, probabil că va fi terminată construcția până în vara 2017,
– taluzul falezei, teren in panta cu vegetație, precum si scara de acces pentru plajă, 
– aleea falezei,
– plaja.
În campania electorală am intrat in posesia unor documente din care am înțeles ca terenul falezei a fost vândut proprietarului H. Corsa. Nu-mi amintesc dacă și scările de acces. Dacă este adevărat și terenul este in proprietatea respectatului Remus Becheru, îi solicit să se îngrijească de el. Ne-a asigurat de fiecare dată că dorește binele orașului”.

plaja-corsa-ozzy-menabit1 plaja-corsa-ozzy-menabit2 plaja-corsa-ozzy-menabit3 plaja-corsa-ozzy-menabit4 plaja-corsa-ozzy-menabit5

Surse: https://www.facebook.com/groups/654029964744954/

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.669115133236437&type=1

MangaliaNews.ro, duminica, 26 iunie 2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. Poate sa fie sclavul oricui dorește, nu-mi pasă….deși nu l-am votat, m-ar bucura sa își dorească să facă ceva pentru oraș. Și poate consilierii ăștia noi, să-i urnească și pe puturoșii aia vechi. Poate vor ieși din birourile lor înguste și vor trece pe străzi la pas.
    Am fost duminica la Kavarna, am mâncat o înghețată și m-am odihnit pe băncuțele care împânzesc orașul. Suntem oraș turistic, vin mii de oameni la Mangalia și se și plimbă. Poate și-ar dori să stea pe undeva, dar unde? Pe gazonul proaspăt pârjolit de soare.:)
    Dar avem și bătrânii noștri, pe care nu-i duc puterile dintr-o parte în alta, poate vor să se odihnească.
    Dar suntem și noi, cei tineri, care după o zi de alergătură vrem o clipă de răgaz, pe o bancă, la umbră….ehhh….tre să fugim spre centru, acolo avem șanse să găsim, poate nu goale, dar nu-i nimic….ne așezam unii peste alții:))
    Și poate în plimbarea lor, pe jos ajung și pe Portului, pe strada dintre Billa și Adiman, strada aceea fără trotuare. Zilele trecute stăteam în fața blocului așteptând pe cineva și o familie de turiști m=au întrebat în ce direcție e Billa. După ce le=am arătat i-am auzit spunând: ”Am crezut ca am ieșit din oraș…”
    Și poate își amintește domnul Mihai Sorin de plimbările electorale-duminicale prin obor….și încearcă acum să schimbe ceva, ca acum poate….
    Și iată că ne îndreptăm atenția spre ei, noii consilieri și așteptăm să se vadă entuziasmul de la alegeri, să se vadă și spre noi.

Leave a Reply