NEPTUN, statiunea de pe litoral unde, dupa ora 22, strazile sunt pustii…

1
1159
Motivul pentru care unii turisti inca aleg sa o viziteze.

statiunea_neptun

PRO TV: Candva una dintre cele mai pline de viata de pe litoralul romanesc, statiunea Neptun s-a transformat de-a lungul anilor in sora saraca de la malul marii.

Candva una dintre cele mai pline de viata de pe litoralul romanesc, statiunea Neptun s-a transformat de-a lungul anilor in sora saraca de la malul marii.

Investitorii au ocolit aceasta zona, multe hoteluri sunt lasate in paragina, iar posibilitati de distractie nu prea sunt. In ciuda acestor minusuri, inca exista turisti care mai aleg ca destinatie de vacanta Neptunul. Sunt atrasi de plajele frumoase si de preturile mici.

Apa marii – a carei culoare aminteste de peisajele din Grecia – si briza nu isi pierd farmecul si nu raman fara admiratori. Nostalgicii revin la Neptun in fiecare vara.

Pe plajele unde rasuna insa muzica in urma cu 20 de ani si tineretul petrecea pana spre dimineata este liniste acum.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De la an la an, sunt tot mai putini turisti, iar terasele au ramas inchise din lipsa de clienti.

Razvan, administrator de plaja: “Lipsesc cluburile de noapte, divertismentul. Noaptea, dupa ora 10-11, statiunea e pustie, nu ai ce sa faci in Neptun.”

Si Teatrul de Vara – altadata ticsit de oameni – zace acum abandonat. In Neptun, nu este greu sa gasesti astfel de locuri, cu cladiri abandonate si vegetatie fara rost. Cu siguranta exista o explicatie legala, juridica pentru starea deplorabila in care au ajuns, dar in ceea ce priveste curatenia, nimic nu explica lipsa de implicare, fie care vorbim de autoritati, fie ca vorbim de investitori privati.

Statiunea pare pustie – pe strazi sunt doar cateva masini, iar aleile sunt si ele aproape goale. Si locuri de cazare sunt putine, iar cele mai multe dintre hotelurile deschise au numai doua stele.

Cristian Radu, primarul Mangaliei: “Foarte multe cladiri abandonate au fost cumparate in ultimii 2-3 ani de zile. Vreo 3-4 au fost puse in valoare, iar sezonul urmator vor fi toate puse in valoare. Incercam sa reparam ce s-a stricat la inceputul anilor 2000 si nu este atat de simplu.”

VIDEO si articolul integral, pe stirileprotv.ro, 25.06.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Hai sa fim seriosi… Toti asteapta sa vina Primaria sa le faca curat in gradina… Dar al dracului sa fiu daca agentul economic ar face ceva spre binele lui….. In Saturn, pe faleza, ai face bine sa te plimbi pe nisip sau cat mai aproape de el ca nu se stie ce anaconda te agata din buruienile pana la brau …. In toata statiunea si de jur imprejurul hotelurilor… Ma asteptam ca macar hotelierii sa ia masurile mai decente de a-si prezenta marfa dar nu…. Balaraul e cat un stat de om, iluminatul public este zero sau spre zero iar hotelurile arata de parca in zona se filmeaza Apocalipsa partea a patra….. Rusine tuturor!!! Si administratiei locale dar mai ales posesorilor de hoteluri si alte spatii de odihna de pe litoralul romanesc… Va meritati soarta!! Preturi de Grecia pentru safari in balarii… Si va mai dati cu curul de pamant ca nu aveti clienti… Pai de incompetenti ce sunteti!! Ca sa nu spun prosti cu i de la idioti…. Decat jeg de bani multi mai bine calitate de bani mai putini…. Dar nu la noi… Ci in Bulgaria, Grecia…. Agentii economici locali, aveti cumva contracte de turism cu externul si va luati comision gros sau sunteti doar idioti?

Leave a Reply