Invităm noii consilieri municipali la o scurtă plimbare prin Portul Turistic Mangalia (FOTO)

1
1436

La sugestia cititorilor noștri, am realizat acum câteva zile mai multe fotografii la fața locului. Îi invităm în mod special pe noii consilieri municipali să meargă prin Portul Turistic Mangalia și să vadă că, așa cum zice un cunoscut cântec, pe aici

“Avem di tăti”

3-portul-turistic-mangalia-detalii (Medium)

– Avem drapele zdrențuite care abia mai flutură pe canicula asta…
4-portul-turistic-mangalia-detalii (Medium) 6-portul-turistic-mangalia (Medium)

 

 

..Avem pavaje din plastic ce imită lemnul, dar care s-au spart, pentru că nu rezistă mult sub efectul razelor ultraviolete…,

6-portul-turistic-pavaj-plastic (Medium) 7-portul-turistic-pavaj-plastic (Medium) 8-portul-turistic-pavaj-plastic (Medium) 9-portul-tur-pavaj-plastic-detalii (Medium) 10-port-turistic-pavaj-plastic (Medium) 11-port-turistic-pavaj-plastic2 (Medium)

...Avem și stâlpi de iluminat VANDALIZAȚI, cu TOATE TUBURILE SPARTE de niște sălbatici care nu au altceva mai bun de făcut decât să se răzbune pe dotările publice din perimetrul Portului Turistic…  Întrebăm și noi, așa cum ne întreabă și cititorii noștri: S-au luat măsuri cu cei care au distrus sistematic TOȚI STÂLPII de iluminat public? Au fost prinși răufăcătorii?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
12-portul-ansamblu (Medium) 12-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 13-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 14-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 15-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 16-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 17-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 18-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 19-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 20-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 21-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 22-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 23-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 24-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 25-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 26-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 27-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 28-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 29-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 30-portul-tur-stalpi-iluminat (Medium) 31-alune-pe-dig (Medium)

– Uite că mai avem prin apropiere și ditamai sacii cu… alune…, că așa scrie pe ei! 🙂 (De fapt, sunt plini cu pietre cubice pentru pavaje…).

32-teren-minigolf (Medium)

Ce  mai avem? – Terenul de minigolf cu… maxi-buruieni… (Sursele noastre ne-au spus că acest teren nu ar face parte din domeniul public și nu ar fi înregistrat la Primărie). Dacă așa stau lucrurile, al cui o fi, oare?

33-teren-minigolf (Medium) 34-teren-minigolf (Medium) 35-teren-minigolf (Medium) 36-teren-minigolf (Medium) 37-talcioc-pe dig (Medium)

Și, ce mai avem aproape de digul mare? …Îngrămădite pe fosta parcare, mai multe baxuri cu dale de granit pentru Aleea Teilor…

38-spre-plaja-Mangalia (Medium)

…Și mai avem di tăti” și spre plaja Mangalia! De poftă, porumb fiert, în primul chioșc pe stânga, la concurență cu ochelarii de soare și articolele de plajă… 🙂 

39-cum-cobori-treptele-pe-dig (Medium)

Da, mai avem… și o mândrețe de “anexe gospodărești” și niște graffiti de toată “frumusețea”, pe acareturile din preajma scărilor de acces dinspre Complexul President.

40-cum-cobori-treptele-pe-dig (Medium)

Așadar, doamnelor și domnilor consilieri locali proaspăt aleși, sunteți bineveniți în Portul turistic, pe plaja și pe digul mare din Mangalia, ca să vedeți cum stau lucrurile și să purcedeți la treabă concretă, să alocați cât mai repede posibil fondurile necesare pentru repararea stricăciunilor din Portul turistic și să lămuriți statutul juridic al terenului de minigolf, care poate fi transformat, de exemplu, în pistă de mini-karturi pentru copii, ca o prelungire a Parcului cu locuri de joacă din vecinătate.

Cine dintre dumneavoastră inițiază și/sau sprijină un proiect de Hotărâre de Consiliu Local pe această temă? Vom vedea la primele ședințe de lucru, așa numitele ședințe ordinare lunare ale CLM și vom posta aici, la rubrica specială de INIȚIATIVE LOCALE, spre știința cetățenilor Mangaliei care v-au acordat voturile lor.

41-cum-cobori-treptele-pe-dig (Medium)

Mangalia News, 25.06.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply