Comunicat UNPR Mangalia referitor la demisia doamnei arhitect Alina-Elena Balea

10
1406

farmec.ro
carturesti.ro%20
sorin_mihai_unpr_mangalia

Bună seara!

Gestul doamnei arhitect Alina-Elena Balea, de a-și prezenta demisia din UNPR Mangalia, este unul de natură să ne aducă prejudicii de imagine și să afecteze campania noastră electorală. De aceea, avem rugămintea de a publica, drept răspuns, comunicatul prezentat mai jos.

Vă mulțumim pentru atenția acordată!

Cu respect,

Sorin MIHAI,

Președinte UNPR Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
     “Curajul oamenilor se măsoară atunci când lucrurile sunt dificile și apele agitate. Sunt două tipuri de oameni: cei care sunt ca stâncile și, oricât de mare ar fi valul, ei rămân neclintiți, și cei care sunt ca niște pietricele și orice firicel de apă îi duce unde vrea.
     Suntem pe cale să ne luăm orașul înapoi! Asta îi sperie pe toți cei care au crezut că o să le meargă la nesfârșit să lase câte un cal troian în curtea fiecărui partid.
     Candidez pentru că vreau ca Mangalia să aibă un viitor, vreau să fie „acasă” pentru copilul meu. Nu mă retrag nici pentru Radu, nici pentru Iorguș, pentru că niciunul nu a fost o soluție pentru oraș.
     Ajunge cu politica de cumetrie în Mangalia! Până acum nu a fost decât un partid în Mangalia – partidul celor care au făcut bani, în timp ce orașul a sărăcit și a decăzut. Iorguș a înființat acest partid și Radu i-a continuat „munca”. Dacă vă uitați la Radu, vedeți un Iorguș mai tânăr, dar și mai rapace! Ajunge cu politica de cumetrie!
     Sunem tot mai mulți, suntem tot mai puternici, suntem tot mai aproape să scoatem Mangalia din izolare și să o scăpăm de Radu-Iorguș!
     Votați pentru voi! Venim la Primărie!”
     Sorin Mihai, 26 mai 2016, h.21:36.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


10 COMENTARII

  1. Nu te retragi pentru Radu… Candidezi pentru Radu ! Rusine ! Cinste Alinei Balea ca nu a intrat in jocul vostru, vanzatori de oras ! De ce nu explici Domnule Sorin Mihai ca ai fost numit de Radu Cristian in CA la GOLD RA de unde ai luat 10 milioane pe luna timp de 4 ani? De ce nu ne explici si ca esti trimis in judecata pentru falimentarea GOLD RA alaturi de Lucian Nichita si Dorinel Colgiu? Mana stanga si mana dreapta a lui Radu Cristian? Dumneata care mana esti? Mana moarta? Mana pe care vrea sa castige inca un mandat? Asa vrei sa iti platesti datoriile fata de cel care te-a hranit 4 ani? Sau esti santajat cu dosarul ? Calul troian esti dumneata !

  2. Domnule Mihai Sorin, în loc să explicaţi cum veţi duce la bun sfîrşit programul electoral, aţi ales strategia “toţi ceilalţi sînt nişte răi şi nişte fameni”, doar noi sîntem cei mai buni. Este o eroare de logică numită “pledoarie specială”. Folosiţi cuvinte tari, á la Vadim, găunoase şi fără susţinere. Asta confirmă că vreţi doar să atrageţi voturile prin declaraţii pompoase. Curat Caragiale, coane Fănică!…

    Aşa arată mesajul unuia care vrea să iasă doar consilier local, folosindu-se de oamenii din jurul lui pe care îi minte şi pune să-l aplaude copios. La fel au procedat şi alţii, înaintea lui. Nu a inventat el golăniile astea.

    Dacă sînteţi de acord că oraşul e dat pe mîna Constanţei, nu puteţi întărîta lumea cu panglici muticolore şi vuvuzele, pentru că doar confirmaţi suspiciunea de blat.

    Dacă nu ar fi blat, aţi vorbi despre ce puteţi face, nu despre cît de “hoţi” sînt ceilalţi.

  3. Din contră, dacă aș ține partea vreunuia nu aș spune că sunt la fel de nocivi pentru Mangalia. Amândoi sunt din același aluat și se tem să nu le stric blatul. Până acum s-au certat de ochii lumii, așa cum o făceau nașul și finul acum 4-5 ani. Aruncă pisica peste gard, dar nu vedem niciun vinovat tras la răspundere. Mangalia sărăcește tot mai mult, pe când afacerile lor înfloresc.

  4. Domnule Mihai Sorin,
    Un cetăţean este chemat în faţa instanţei pentru acuzaţia de omor. Judecătorul dă cuvîntul acuzatului.
    – Cetăţene X, l-aţi împins pe cetăţeanul Y în prăpastie?
    – Nu l-am împins, domnule judecător, răspunde sigur pe el acuzatul.
    – Cum aşa, cetăţene? Vă bateţi joc de noi? întreabă judecătorul privindu-l aspru peste ochelari.
    – Nu, domnule judecător. A fost… din contră.

    La fel şi dumneavoastră. d-le Mihai Sorin. Nu acţionaţi direct, ci din contră.

  5. Domnule profesor, nu este vorba despre aceeasi dna. Alina Balea, despre care va bucurati acum cateva zile ca i-a adresat acea scrisoare actualului primar? Probabil si-a dat seama ca nu sunteti chiar asa de “nepatat” sau sincer cum sustineti?!

  6. De fapt care oras vi-l luati inapoi. L-ati mostenit de la cineva? Orasul suntem toti cei ce traim in Mangalia, nu cei ce vremelnic il administreaza in folosul lor de obicei. Nu mai vorbiti in numele altora fara sa va imputerniceasca s-o faceti, indiferent ce partid ati fi. Pe mine nu ma reprezinta niciun partid pentru ca niciunul nu s-a dovedit a fi curat.

Leave a Reply