RADU CRISTIAN: Municipiul Mangalia este eligibil pentru reabilitarea blocurilor de locuinţe cu bani europeni

1
607
anvelopareablocurilormangalia1 (Small)“În atenţia Asociaţiilor de proprietari!
Având în vedere adresa Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin care suntem informaţi că municipiul Mangalia este eligibil pentru reabilitarea blocurilor de locuinţe cu bani europeni, vă rog să convocaţi adunările generale ale proprietarilor, în vederea emiterii acordului necesar demarării proiectului de anvelopare.
Atenţie: acest proiect se implementează numai la Asociaţiile care doresc acest lucru şi prezintă acordul scris. După ce vom stabili câte blocuri vor fi incluse în proiect, vom întocmi documentaţia tehnică pe care o depunem la ministerele de resort. Ca şi în celelalte localităţi din ţară, lucrările sunt gratuite pentru cetăţeni. Costurile sunt acoperite de UE, Guvernul României şi bugetul local.
Pentru a obţine finanţarea locală, voi cere votul noului Consiliu Local, imediat după 5 iunie. Este încă un motiv pentru care am nevoie de o echipă de consilieri care să ajute oraşul, nu ca până acum. Lucrările presupun izolarea elementelor de construcţie verticale opace, izolarea termică a faţadei parte vitrată, închiderea balcoanelor şi/sau logiilor cu tâmplărie termoizolantă (unde este cazul), izolarea termică a teraselor şi subsolurilor.
Concomitent, la solicitarea locatarilor din mai multe zone ale oraşului, lucrăm la un proiect prin care administrarea blocurilor să se facă de către o companie a Consiliul Local. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”
Radu Cristian (fb), Miercuri, 25 mai 2016.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Drumul propus de Radu Cristian nu este bun pentru Mangalia.
    Radu Cristian a pus oraşul în situaţia de a plăti proiecte construite de firme din alte oraşe, cu muncitori din alte oraşe.

    Oraşul are nevoie să atragă activităţi stabile, aşa cum se face în toată lumea şi cum s-a dovedit că funcţionează.

Leave a Reply