DIVERTISMENT ELECTORAL, episodul 1: PROGRAMUL ANL

1
1479
programul-anl-mangalia
“Citesc în programul de campanie al încă primarului Radu, la pagina 5, punctul „Obiective 2016-2020”: „Programul ANL va demara în perioada imediat următoare, prin construirea unui număr inițial de 16 locuințe unifamiliale și 24 de apartamente prin credit ipotecar.” 
Nu se specifică nicăieri, însă, ca locul unde se vor ridica face parte din cartierul Dobrogea II si ca proiectele există si trebuiau să fie postate deja pe pagina Primăriei de mai bine de o lună. Câte persoane din Mangalia au luat la cunoștință de existenta acestor proiecte și de prețul mic de execuție – aproximativ 450 euro „la cheie”?
Oare ar trebui sa ne gandim că deja aceste locuinte si-au găsit viitorii proprietari, si daca-i asa, unde-i transparenta pe care o tot sustine d-nul Radu Cristian?
La așa preț, este de înțeles secretul care învăluie și acest proiect.
Lectura devine tot mai interesantă, cititorul simte suspansul și ficțiunea este îmbrăcată frumos în haina realității: se promite asfaltarea și plombarea orașului. Se consideră chiar o urgență a următorului mandat (pag. 4) – până acum s-au măsurat gropile și s-a preparat asfaltul…
Surpriză, însă: la pag. 6, aflăm că se va reface iluminatul public cu bani europeni, „unde toate cablurile aeriene vor fi transferate în canale subterane …”. Așadar, reparăm străzile, dar facem iar șanțuri, în curând.
Și cum actualele proiecte au fost pornite în 2013, dar au avut șantiere deschise abia în 2015 și nu sunt finalizate nici la ora actuală, putem trage următoarele concluzii (dacă ne dorim același primar):
  1. Vom avea în continuare străzi cu șanțuri și gropi.
  2. Iluminatul public „european” va deveni prioritatea anilor 2020-2024.
Până atunci, suntem ținuți în continuare în beznă. Mare atenție, să nu cădem în gropi!”

A.E.B., 25.05.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. O singură întrebare am pentru Radu Cristian:

    Cum va proceda cînd va aduce reţeaua de canalizare, reţeaua electrică şi cea de alimentare cu apă la minunatele ANL-uri?

    Va trece cu magistralele respective PE LÎNGĂ loturile care nu au nici acum infrastructură pentru că “au fost date de Iorguş”?

    Şi un mesaj pentru cei cărora Tusac şi Radu Cristian le-au spus “să se ducă la Iorguş să le tragă apă şi curent”: fiţi cu ochii în patru cînd va trece Radu Cristian cu reţelele pe lîngă voi.

Leave a Reply