Şapte candidaţi pentru Primăria Mangalia

0
772

primaria-mangalia

Startul campaniei electorale pentru locale 2016 s-a dat, oficial, astăzi. La Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 2 Mangalia au fost depuse şi afişate, public, listele cu candidaţii la primăria municipiului şi cele pentru Consiliul Local. Până la ora actuală nu a fost sesizată nicio neregulă din partea cetăţenilor cu privire la aceste liste. Au existat, însă, contestaţii din partea unora dintre candidaţi cu privire la listele de semnături ale contracandidaţilor, toate respinse de Tribunalul Constanţa.

Potrivit preşedintelui Biroul Electoral de Circumscripţie Mangalia, Georgeta Bărbulescu, s-au înscris în cursa electorală pentru locale, opt formaţiuni politice şi şapte candidaţi la primărie.

Până la ora actuală, activitatea electorală a Circumscripţiei nr. 2 nu a cunoscut incidente. Începând de astăzi, vineri, 6 mai, orice cetăţean al municipiului, care are de semnalat nereguli sau derapaje în procesul campaniei electorale, o poate face la sediul BEC, aflat la ultimul etaj al Primăriei Mangalia.

În cursa pentru fotoliul de primar s-au înscris actualul edil, Cristian Radu, din partea PNL, Bogdan Maganu, viceprimar al urbei şi membru PSD, Ion Mincă, liderul PRM şi consilier local, Dan Moldovan, din partea PRU şi actual consilier local, Constantin Bârboră, din partea PMP, profesor de sport, Mihai Sorin, UNPR, profesor de limba şi literatura română şi inspector şcolar general adjunct. Celor şase li s-a adăugat, pe ultima sută de metri, Zanfir Iorguş, fost primar al Mangaliei, timp de trei mandate şi fost deputat al Colegiului 5, care candidează independent, dar susţinut de ALDE.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mihaela Marin, Litoral Tv.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply