PSD Mangalia: Primarul Radu Cristian contestă principalii contracandidati

0
749

psd_filiala_mangalia_antet

Comunicat de presa

Primarul Radu Cristian contesta principalii contracandidati
     Primarul in functie al Municipiului Mangalia, Radu Cristian a formulat contestatii la depunerea candidaturilor contracandidatilor sai Bogdan Maganu (PSD) si Zanfir Iorgus (independent sustinut de ALDE). Instantele de judecata (Judecatoria Mangalia si Tribunalul Constanta) i-au respins contestatiile ca fiind neintemeiate. Nemultumit de decizia primita, Radu Cristian recurge la toate formele de atac legale, in prezent recurgand la apel, desi aspectele semnalate nu au o justificare reala.
     Desi este de notorietate publica apetenta primarului actual pentru procese, Organizatia PSD Mangalia nutreste speranta ca alegerile locale din municipiu se vor desfasura fara a se ajunge din nou la decizia – controversata acum 4 ani – de a se repeta alegerile datorita fraudelor semnalate. Dar pana in momentul alegerilor locale din 5 Iunie, il invitam pe domnul Primar Radu Cristian la o dezbatere electorala barbateasca, bazata pe fapte reale si performantele atinse in urma promisiunilor electorale de acum patru ani.
     Partidul Social Democrat va demonstra in aceste alegeri locale din Mangalia ca este un partid cu o profunda maturitate politica, cu experienta in administratia locala si cu o buna cunoastere a realitatilor acestui oras.
     Bogdan Maganu este candidatul PSD la alegerile locale din Mangalia. S-a nascut si a trait exclusiv in acest oras, are o experienta de 8 ani in administratia locala ocupand functiile de consilier PSD si actualmente aflandu-se la finalul mandatului de Viceprimar. Cunoaste din interiorul sistemului ce nu s-a putut realiza in Mangalia din motive obiective si ce nu s-a realizat din rea vointa sau respectarea unor interese restranse.
     Ii asteptam sa-si exprime dreptul la vot, pe toti mangaliotii care isi respecta orasul si isi doresc ca lucrurile sa se schimbe in bine, pentru ca numai impreuna ne putem schimba viitorul. SCHIMBAREA A INCEPUT!
     Biroul de presa al Organizatiei PSD Mangalia, Marti, 3 mai 2016.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply