OZZY, CANDIDAT CONSILIER LA PSD ?!? – alocuțiune înainte de startul campaniei

0
777
ozzy_menabit_
     “Mi se spune că am intrat în politică.
     La nivel de individ am fost un om politic dintotdeauna, pentru că îmi pasă de comunitatea în care trăiesc, îmi pasă de țara mea. Omul este ființa-împreună.
     Sunt conștient că am intrat în viața politică din moment ce acum sunt membru al unui partid, iar acesta m-a pus pe locul 3 pe lista de candidați pentru Consiliul Local – după președintele filialei din Mangalia a partidului, Neculai Tanasă și candidatul acestui partid la primărie, Bogdan Maganu. Si nu e un partid fantomă precum acestea care au apărut în Mangalia înainte de alegeri, ci din partea “celui mai mare partid din România” – PSD.
     Sunt conștient că am devenit “om politic” judecând pragmatic situația, dar eu nu simt că s-a schimbat ceva în mine. Mentalitatea îmi este aceeași, intenția de bine e pentru toți oamenii și pentru oraș, si nu pentru a deveni eu important. Am răspuns unei necesități: orașul meu era victimă unui război politic.
     Am decis că trebuie să se schimbe modul în care se face politică, trebuie să se schimbe oamenii politici; competiția politică ar trebui să fie o întrecere cu proiecte de construcție.
     Spre deosebire de cei care prin sudoare, prin devoțiune și cu mare investiție de timp și-au câștigat meritul de a candida pentru Consiliul Local, eu nu am ce să pierd, nu am ce compromisuri să fac, deci singurul lucru pentru care am de luptat este pentru binele locuitorilor Mangaliei.
     Contractul meu cu PSD Constanța este acesta:
     “2. A fost cooptat în PSD și i s-a oferit un loc de consilier pe lista PSD Mangalia domnul Ozghiun Menabit, un reprezentant de marcă al societății civile. A contat pentru noi faptul că domnul Menabit a reușit impunerea la Mangalia a unor proiecte benefice populației. PSD îi oferă domnului Menabit șansa ca, o dată ajuns consilier local, să poată continua demersurile sale benefice cu și mai multe șanse de succes, fiind chiar în interiorul forului unde se iau deciziile pentru Mangalia.”
     L-am dorit public, sub formă de comunicat. PSD Constanța a făcut ceva firesc, dar în zilele noastre a ajuns să ne fie surprinzător: să crediteze pe cineva al cărui interes sunt cetățenii.
     Am fost întrebat simplu: “Știi ce înseamnă social-democrat? Majoritatea au uitat ce înseamnă social-democrat.”
     “Socialismul fără capitalism este comunism, capitalismul fără socialism este fascism. – am răspuns. Social-democrația în practică este de fapt modelul social din țările nordice.”
     Sper să am puterea să schimb modul de a de a se face politică, în PSD Mangalia schimbarea a început.
     PS: Luați-mă la întrebări și am să răspund.

     Ozzy Menabit, 03.05.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply