NICU MOROIANU: Candidez pe lista de consilieri locali ai ALDE Mangalia

0
777
nicu_moroianu - Copy
     Dragi prieteni,
     Asa cum ati aflat cu totii, PSD si PNL Constanta incearca din nou, in urma unor intelegeri meschine, vanzarea ca pe o simpla marfa a Mangaliei prin eliminarea fara motiv a lui Paul Foleanu din cursa pentru functia de primar, confiscand dreptul legitim si democratic al cetatenilor Mangaliei de a alege liber, potrivit propriilor convingeri si interese.
     De aceea am ales sa candidez pe lista de consilieri locali ai ALDE Mangalia si ma bucur ca am gasit, in jurul lui Leonard Tanase o echipa de oameni curajosi, profesionisti si dedicati intereselor comunitatii, care au acelasi obiectiv indiferent de doctrine politice.
     Am convingerea ca ALDE Mangalia va deveni principala forta politica locala, care poate sa schimbe imaginea orasului nostru, sa redea cetatenilor Mangaliei demnitatea, mandria si bucuria de a trai in acest oras, libertatea de a hotara care le sunt prioritatile si garantia ca rezolvarea nevoilor lor va fi principala preocupare a viitoarei administratii.
     Nu putem accepta ca marile partide politice sa continue ruinarea orasului nostru, sa-si impuna la conducere un grup de interese format din navetisti care isi platesc taxele si impozitele la Constanta si Bucuresti dar care ne impovareaza pe noi, cei din Mangalia cu taxe, penalitati, amenzi si datorii uriase.
     Am ales impreuna cu echipa ALDE Mangalia sa il sustinem pe domnul Zanfir Iorgus, candidatul care are cele mai mari sanse sa recupereze orasul din mainile acestor grupuri de interese, care a avut curajul sa se impotriveasca complotului , cel caruia i s-a confiscat intr-un mod josnic rezultatul alegerilor in urma cu 4 ani si impreuna cu care putem repune orasul si statiunile pe locul pe care il merita.
     In cei 27 de ani de activitate in turism, nu am incetat nici o secunda sa cred in potentialul statiunilor noastre, in capacitatea acestora de revenire pe primul loc in topul turismului romanesc si ma voi lupta in continuare cu credinta ca turismul poate aduce mult mai multa bunastare comunitatii noastre. Sunt sigur ca suntem in stare sa gestionam corect si eficient resursele orasului nostru si ca putem obtine rezultate de care sa se bucure intreaga noastra comunitate.
     De aceea va indemn pe toti sa veniti alaturi de echipa noastra si de domnul Zanfir Iorgus, sa dam o lectie celor de la Constanta si sa le demonstram ca existam si ca avem coloana vertebrala!
     Va multumesc,
     Nicu Moroianu.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply