Gheorghe Moldovan vrea să continue proiectele: ”A trecut momentul golănelilor în politica românească”

0
807

farmec.ro
carturesti.ro%20

Primarul din Albeşti candidează pentru încă un mandat.

gheorghe_moldovan (Small)

REPLICA: Este primarul comunei Albeşti de mai mulţi ani şi a decis să candideze şi anul acesta, pentru a continua proiectele pe care le-a început, proiecte pentru care, susţine acesta, a obţinut toate aprobările necesare. Gheorghe Moldovan consideră că orice om care ocupă o funcţie publică, mai cu seamă cea de primar, trebuie să se comporte ca şi cum s-ar comporta în propria familie. Totodată, edilul, care se află şi pe lista Consiliului Judeţean PNL, spune că este dezamăgit de faptul că alte oraşe mai mici decât Constanţa care primesc mai puţini bani, arată mai bine ca oraşul de la malul mării, motiv pentru care vrea să fie alături de PNL în procesul acesta de a schimba faţa localităţii noastre.

Reporter: Cu ce proiecte veniţi la alegerile din acest an pentru Primăria comunei Albeşti?

Gheorghe Moldovan: Mi-a trebuit mult timp să mă hotărăsc să mai merg în continuare pentru că este un drum destul de complicat ca să pot lucra într-o funcţie de administraţie publică locală. Politicienii nu sunt atenţi la ceea ce se întâmplă în local şi de cele mai multe ori uită de unde au plecat. Şi atunci am spus că trebuie să continui. Am în derulare o serie de proiecte care, dacă ar fi să le întrerupem acum şi să vină alt primar, ar trebui foarte mult timp să priceapă şi atunci mi-am zis că trebuie să continui aceste proiecte, dat fiind faptul că acum se deschid o serie de măsuri pe fonduri europene şi nu mai este foarte mult timp pentru a putea să depui un proiect care necesită o serie de documente şi avize pe care le obţii aşa cum le obţii.

Comuna Albeşti este o comună cu foarte multe probleme, cu foarte multe drumuri, cu distanţe mari între centrul comunei şi celelalte sate, cu 5 şcoli şi grădiniţe care trebuie întreţinute, chiar dacă fondurile sunt puţine. E foarte greu să putem menţine un anumit nivel. Am reuşit o serie de proiecte la începutul primului mandat şi acum vreau să le continui. (…) O problemă am avut într-un cartier de locuinţe în care trebuia să aducem apă şi curent. Am amenajat o bază sportivă pe fonduri guvernamentale şi acum avem în plan proiecte foarte importante. La drumuri stăm cel mai prost din punctul ăsta de vedere pentru că am fost prinşi într-un master plan al RAJA cu canalizare şi am aşteptat ca să facem lucrarea în paralel. (…)

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Rep.: Care din proiectele realizate până acum credeţi că este mai important? De care aveau oamenii mai multă nevoie? Aţi accesat fonduri europene pentru acestea?

Continuarea, în replicaonline.ro, joi, 27.04.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply