Dotări noi la Spitalul Municipal Mangalia

1
783

farmec.ro
carturesti.ro%20

spitalul-municipal-mangalia

Directorul Spitalului Municipal Mangalia, dr. Liviu Mocanu anunță că unitatea sanitară se află în curs de dotare cu noi echipamente medicale, astfel că în Pavilionul C se montează un endoscop pentru colonoscopii și gastroscopii, urmând ca în aproximativ o lună de zile să fie facută prima investigație de acest tip.

De asemenea, de o lună de zile spitalul are un nou medic diabetolog, a fost finalizat noul compartiment de neurologie și vor fi scoase la concurs mai multe posturi de specialiști la această secție.

„În această perioadă au  fost demarate procedurile pentru achiziționarea unor aparaturi pentru dotarea secției de oftalmologie, acțiune demarată cu sprijinul Guvernului din Turcia. Și la această secție a fost scos la concurs un post pentru un nou medic oftalmolog”, ne-a mai declarat dr. Liviu Mocanu.

Directorul spitalului ne-a mai comunicat faptul că tot în aceste zile se fac demersuri pentru ca cei aproximativ 400 de angajați ai instituției să primească tichete de masă. Aceste tichete se vor acorda trimestrial și vor fi în valoare de 200 de lei pe lună, pentru fiecare angajat în parte.

26 aprilie 2016. Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


1 COMENTARIU

  1. S-o luam de la coada:
    1.Komunikat al primariei? Ma n’auzi?Nu tov. manager interimar a dat Komunikatu’?
    2.Multumim stapane pentru bonuri! 9.41 lei imnultit cu 20-23 zile lucratoare dau cam 200 lei.Daca nu se ia din ele pentru mancare (daca mananci di mancarea spitalului). E dreptul nostru oricum: nu baronul manager sau ducele primar care este el ni le ”da” ci LEGEA bai cacatilor care sunteti.
    3.Oftalmologul (sic) e deja la post.al doilea ptr. ca primul(a) a plecat de mult.sculele turcesti -odata cu modernizxarea fregatelor… sa vedem mai bine rusul.Sectia e de fapt un cabinet in pav.c
    4.Pacientii sunt trimisi in continuare la gamma diamed , apropo de diabetolog
    5.sunt 2 neuroloage sau neurologi la spital angajati de vreo 3-4 ani.Daca mai vin si altii facem clinica cu profesor, conf. etc
    6.endoscopul e in curs de ungere intensa , camera in care sa va face ”procedura” se ”amenajeaza” de cca 6 luni…Mai devreme de 01.08 ioc sansa de functionare

Leave a Reply