Scandalul ia amploare la Mangalia. PNL: „PSD nu votează proiectele”. PSD: „Primarul dă ilegal locuri de casă”

0
792

psd-vs-pnl-

Tomis News: Organizația Mangalia a Partidului Național Liberal acuză aleșii locali ai PSD că blochează ședințele de Consiliu Local la care ar trebui adoptate proiecte de interes pentru comunitate.

„Ultimul exemplu este sedința ordinară de astăzi, 28 martie a.c., de la care consilierii PSD au absentat, refuzând astfel să dezbată și să aprobe mai multe proiecte importante, printre care: acordarea de loturi gratuite de case pentru tineri, burse pentru elevi, repartizarea de locuințe ANL, precum și alte măsuri cu caracter social”, susțin cei de la PNL Mangalia.

Radu„Organizația PNL Mangalia face apel la consilierii social-democrați să își respecte mandatele primite din partea cetățenilor la alegerile din 2012 și să se prezinte la ședințele Consiliului Local, convocate de primarul municipiului (Cristian Radu – n.r., FOTO). Respectarea legii și a statutului de ales local trebuie să primeze în fața oricăror jocuri politice și interese electorale conjunturale (sic!)”, mai anunță cei de la PNL Mangalia.

„Consilierii locali au locuri de muncă. Nu suntem la dispoziția primarului”

În replică, PSD se apără, susținând că orele la care sunt chemați la ședințele de consiliu local sunt nepotrivite.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Foleanu„Domnul primar convoacă ședințele intenționat la ore nepotrivite. Astăzi, a convocat ședința de consiliu la ora 11:00. Consilierii locali au serviciu, nu sunt șomeri și merg la muncă! Într-adevăr, astăzi, nu au fost prezenți majoritatea consilierilor în sală să se poată susține ședința. L-am rugat în repetate rânduri să convoace ședințele la ora 17:00, la 18:00, când ne terminăm fiecare activitățile profesionale. Dacă dânsul are impresia că îi stăm la dispoziție când vine de la Constanța la Mangalia să facă ședințe, se înșeală!”, a spus consilierul social-democrat, Paul Foleanu (FOTO), pentru TOMIS NEWS.

„Nu a construit un apartament în patru ani”

Continuarea, pe tomisnews.ro, 28.03.2016. (foto generic: informatiadegiurgiu.ro).





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply