BREAKING NEWS! Spectacol școlar de Guinness Book, în pregătire la Școala “Gala Galaction” din Mangalia!

0
1247

EXCLUSIVITATE MangaliaNews.ro:

furtuna_w_s

SURPRISE!!!

Se pregătește un Spectacol școlar de Guinness Book, la Școala “Gala Galaction” din Mangalia!


     mircea-tudosa-vreau-un-oscar-pentru-toti-actorii-romani     Actorul Mircea Tudosă ni se destăinuie:
     “În luna ianuarie a acestui an am început un curs de Arta actorului la Școala Gimnazială „Gala Galaction” din Mangalia. Când am văzut numărul mare de elevi care au venit la selecție, m-am gândit că acest proiect nu poate să rămână un simplu curs de actorie.
     Cum sunt curios din fire, m-am gândit să mă uit pe internet, să văd cine a mai făcut un spectacol școlar cu o distribuție atât de mare. Spre marea mea surpriză, am descoperit că nimeni, până acum, nu a mai făcut un asemenea spectacol, nu doar în România, ci nicăieri în lume!
     Pentru că nu eram sigur că informația mea e corectă, l-am rugat pe domnul profesor Traian Lupu, cel care a venit cu propunerea de a organiza cursurile de Actorie la Școala „Gala Galaction”, să verifice această informație! Răspunsul a fost același – nimeni, până acum, nu a mai făcut un asemenea spectacol – și dânsul a fost încântat de ideea mea și m-a încurajat să o pun în practică.
     Atunci am mers la doamna director Adriana Popescu și i-am propus să aplicăm la Guinness World Records cu un proiect numit: Spectacolul școlar cu cea mai mare distribuție din lume”. A fost total de acord cu ideea mea!
     Am început să caut o piesă de teatru din repertoriul internațional care să se potrivească Mangaliei. Cea mai bună idee pe care am gasit-o pentru acest proiect grandios este piesa „Furtuna” de William Shakespeare. De curând am finalizat distribuția, iar de mâine vom începe repetițiile.
     Din motive lesne de înțeles, nu vă pot spune numărul elevilor care participă la acest proiect, dar vă asigur că sunt mulți!

     Spectacolul va avea loc în data de 12 iunie, la Casa de cultură din Mangalia.

     Mulțumesc pentru sprijinul acordat doamnei director Adriana Popescu, domnului Dorel Toma și Asociației Părinților din Școala Gimnazială „Gala Galaction”, domnului inspector general adjunct de la ISJ Constanța, prof. Sorin Mihai, domnului Paul Foleanu, doamnei Tatiana Odobescu – directoarea  Casei de cultură, profesorilor din școală, precum și domnului profesor Traian Lupu, fondatorul mangalianews.ro și mentorul meu local!

scoala_gala_galaction_mangalia-sens

     Astăzi, 26 februarie 2016, am aplicat pentru omologarea acestui proiect la Guinness Book. Am primit confirmarea aplicării acestui proiect. Sper ca în curând să revin cu cele mai bune vești!”
     Mircea TUDOSĂ.

(Foto 1: Teatru radiofonic: Furtuna, de William Shakespeare).


MangaliaNews.ro, Vineri, 26 februarie 2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply