Spitalul Judeţean Constanţa intră în carantină! Intrarea vizitatorilor va fi strict interzisă!

0
655

 Spitalul-Judetean-Cta

OBSERVATOR: Începând de vineri, 12 februarie, accesul vizitatorilor este strict interzis în incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Măsura a fost luată după adresa Ministerului Sănătăţii transmisă de Direcţia de Sănătate Publică, privind creşterea numărului de infecţii acute respiratorii şi gripă.
‘Având în vedere adresa Ministerului Sănătății nr. 9186 din 11.02.2016, transmisă de Direcția de Sănătate Publică, prin care suntem informați despre creșterea numărului de infecții acute respiratorii și gripă, se recomandă să luăm urgent toate măsurile necesare în vederea limitării contagiozitatii, începând cu data de 12 februarie se instituie carantina la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța. Pentru a proteja pacienții internați, se interzice accesul vizitatorilor în spital pe toată perioada carantinei’, se arată într-un comunicat de presă transmis astăzi de către reprezentanţii Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Constanța.
Potrivit celor mai recente statistici, judeţul Constanţa se situează pe locul II după Bucureşti, la nivel naţional, cu 16 cazuri de gripă confirmate.

sursa: observator.ro, joi, 11.02.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply