La Mangalia se dorește o campanie electorală… pozitivă! (VIDEO)

1
579

mangalia-atmosfera-electorala-4

tvlitoral.ro: În câteva săptămâni, oficial sau nu, bătălia electorală pentru alegerile locale va demara în forţă, inclusiv la Mangalia. De-a lungul timpului, oraşul din sudul litoralului a devenit celebru pentru conflictele, deseori deschise, iscate în taberele adversarilor politici. Acuzaţii de fraudare a votului, şicane între echipele de campanie, vandalizarea autoturismelor diferiţilor actori politici, fluturaşi plini de invective şi caricaturi, dar şi bătăi în plină stradă între susţinătorii candidaţilor, acesta este tabloul obişnuit, la Mangalia, înaintea votului pentru alegerile locale.

Cu toate acestea, partidele politice spun că, anul acesta, lupta electorală va fi una a ideilor, pozitivă, bazată pe proiecte şi nu pe atacuri la persoană. Potrivit liderului PNL Mangalia, Cristian Radu, campania sa va fi una pozitivă, însă nu acelaşi lucru îl aşteaptă de la adversarii săi politici.

Actualul edil mai spune că, în 2012, Mangalia ajunsese la cel mai mare grad de dezbinare, lucru pe care l-a constatat în momentul în care a intrat în primărie.

La rîndul său, preşedintele executiv al PSD Mangalia, Paul Foleanu, promite o campanie pozitivă, fără atacuri la persoană, cel puţin în ceea ce priveşte partidul pe care îl reprezintă.

Mai mult, pe tvlitoral.ro, miercuri, 10 febr.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Toata lumea se bate cu toata lumea, scandalul si panarama ieftina sunt la ele acasa; nimanui insa nu ii pasa de starea orasului. Trotuarul din centru (vis-a-vis de Casa de Cultura) arata deplorabil, faleza e vai de capu ei, plaja a fost concesionata de nu mai poti sa iti pui prosopul unde vrei.
    Sa va fie rusine, dragi politicieni!

Leave a Reply