2 Mai şi Vama Veche, staţiuni balneoclimaterice

1
753

2maivamavechestatiuni

Satele 2 Mai şi Vama Veche ar putea deveni, în scurt timp, staţiuni balneoclimaterice cu acte în regulă. Deşi sunt cunoscute şi aglomerate în timpul sezonului estival, cele două localități sunt “cotate” drept sate. Primăria Limanu nu poate accesa fonduri europene pentru dezvoltarea lor și, alături de investitori, edilul vrea schimbarea statutului în staţiuni turistice balneoclimaterice.

Primarul comunei Limanu, Nicolae Iustin Urdea, spune că, deja, mai mulţi investitori şi-au arătat interesul pentru bogăţiile termale ale subsolului zonei aferente localităților 2 Mai și Vama Veche.

Prin transformarea în staţiuni balneoclimaterice, se vor putea atrage fonduri europene nerambursabile mult mai uşor.

Pentru ca Ministerul Dezvoltării să îşi dea girul pentru schimbarea statutului celor două localităţi, trebuie îndeplinite o serie de condiţii.

Mai mult, pe tvlitoral.ro, 06.02.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Domnule primar, dumneavoastra aveți deja destule probleme cu legea !!! Nu mai încercați sa ne vindeți povesti. Spuneți oamenilor ca statul de sat are multe avantaje cum ar fi si legea decibelilor care nu intra in vigoare decât in stațiuni, adică daca faceti stațiune vama s-a terminat cu distracțiile pana dimineața cu muzica tare, așa cum după cum bine știți de-aia vin oamenii sa se distreze in vama pentru ca in stațiuni la 12:00 noaptea e totul închis !!! Mai bine dati-va demisia si plecați de unde ati venit ati făcut destul rău in 16 ani de cand sunteți primar !!!! Sa nu Îndrăzniți sa mai candidați pentru acest post bani la Primarie aveți destui dar i-ați folosit prost sau deloc aveți bani dar nu faceti nimic cu ei !!! Aveți cereri destule si bani destui faceti treaba finule primar lăsați mânăriile. Fara pic de respect pentru edilul comunei Limanu, Semnat cetățean plătitor de taxe si impozite care locuiește in Vama Veche. P.S pe noi ne-ai întrebat daca dorim asta sa schimbați statutul …??? Întrebările nu ne mai anuntați așa sec …

Leave a Reply