Radu Cristian: “Acum 4 ani, pe vremea asta, locuitorii Mangaliei mureau de frig în case”

0
658

farmec.ro
carturesti.ro%20

cristian-radu-primarul-mangaliei

“Pentru cine nu-si mai amintește, acum 4 ani, pe vremea asta, locuitorii Mangaliei mureau de frig în case, din cauza scandalurilor politice dintre foștii primari si acoliții lor, ajunși peste noapte consilieri locali. Imediat dupa ce am preluat mandatul de primar, in 2012, am reziliat contractul cu fosta societate Callatis Therm, prin care se sifonau sume uriașe din bugetul public si am adus termoficarea in subordinea municipalității.

Cand am racordat orasul la rețeaua de gaze, acum mai bine de trei ani, aceiași politruci meschini, aruncau zvonuri ca am îngropat o butelie. Cu toate dezinformările lor, prețul gigacaloriei a scăzut la aproape jumătate față de acum patru ani, iar instituțiile publice, blocurile cu sobe si o mare parte din locuitorii de la case s-au branșat deja la rețeaua de gaze.

Anul acesta, dragi prieteni, accesăm bani europeni pentru modernizarea rețelelor si cogenerare, astfel incat iarna viitoare sa avem o noua reducere a prețului cu încălzirea. Sper însă ca stimabilii consilieri să nu se opună, asa cum fac acum cu parcul de pe locul fostei stații de betoane, COMCM”.

Sursa mesajului: fb – cristian.radu, 04.02.2016.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply