DIPLOME FALSE! 6 persoane reţinute pentru falsificare de certificate de calificare profesională

0
1241

diplome_false1

6 persoane reţinute pentru falsificare de certificate de calificare profesională

La data de 03.02.2016, poliţiştii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu spijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța al poliţiştilor din Năvodari, şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale au efectuat 23 de percheziții la domiciliile a 23 de persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual.

Cei în cauză ar fi pus bazele unei rețele specializate în falsificarea de diplome de studii, acordând certificate de calificare profesională contra unor sume cuprinse între 600 și 900 de lei, fără a ține cursuri de pregătire.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate certificate de calificare profesională falsificate, precum și echipamente informatice pentru falsificarea diplomelor.

Față de cele 6 persoane, cu vârste cuprinse între 40 și 82 de ani, din județul Constanța, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați magistraților Judecătoriei Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

diplome_false2 diplome_false3 diplome_false4


Sursa: IPJ Constanta, 05.02.2016.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply