piese-auto-mangalia.ro
Acasă STIRI Politica

CHIŢAC vrea o Constanţă fără corupţie. „TREBUIE SĂ EXISTE UN ÎNCEPUT!”

0
695

CONSTANȚA NOASTRĂ: Comitetul Judeţean Executiv (CJEx) al PNL Constanţa se reuneşte astăzi în şedinţă, de la ora 16.00, pentru a valida candidatura lui Vergil Chiţac, fostul rector al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, la Primăria municipiului Constanţa. Validarea sa în CJEx are loc la doar două zile după înscrierea în PNL, în contextul unei şedinţe derulate în prezenţa lui Ilie Bolojan, secretarul general al partidului.

Vergil Chiţac a făcut, ieri, o declaraţie de presă, pentru a explica de ce a decis să candideze la alegerile locale 2016, precum şi care sunt motivele care l-au determinat să opteze pentru o candidatură din partea PNL, şi nu pentru una independentă.

„A venit momentul în care înţeleg că pot sa fac mai mult, că dacă îmi asum politic şi public nişte lucruri, pot influenţa şi crea procese, fenomene, dezbateri şi decizii, care să ducă la acţiuni concrete. În Constanţa, corupţia este cea care i-a descurajat pe constănţeni în privinţa politicii. Am convingerea că putem aduce corectitudinea, ordinea şi legalitatea în Constanţa”, a declarat candidatul PNL la mandatul de primar al Constanţei.

Chiţac a mărturisit că este perfect conştient de faptul că o candidatură independentă a sa ar fi avut un traseu mai anevoios decât o candidatură cu susţinerea asumată a PNL.

„O Constanţă eliberată de grupurile de interese”

Citiți articolul integral pe constantanoastra.ro

Autor: ADA CODĂU 5 februarie 2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply