PNL Constanţa: Vergil Chiţac va fi, ÎN MOD SIGUR, candidatul nostru la Primărie

0
695

vergil-chitac

RadioConstanta.ro: Rectorul Academiei Navale “Mircea cel Bătrân” intră în ringul politic.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 28 ianuarie, decretul de trecere în rezervă a rectorului Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, contraamiralul Vergil Chiţac.

trecere rezerva vergil chitac

Ieşirea acestuia din structurile militare alimentează ipoteza că va intra în campania electorală din acest an pentru Primăria Municipiului Constanţa.

Numele lui Vergil Chiţac a fost vehiculat neoficial, în ultima perioadă, drept posibil candidat al Partidului Naţional Liberal. Ziua de luni aduce, însă, confirmări şi clarificări importante.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

L-am întrebat pe Vergil Chiţac dacă trecerea sa în rezervă reprezintă un prim pas pentru candidatura la Primăria Constanţa. Rectorul Academiei Navale ne-a răspuns, cu diplomaţie, că nu exclude nici o variantă şi că va lua o decizie finală până la jumătatea lunii februarie:

„N-aş spune un prim pas. Deschide această posibilitate, pentru că, fără a trece în rezervă, eu nu puteam să fac legal lucrul acesta, nu puteam să mă implic în nici un fel în alegerile locale, nici ca independent, pentru că statutul cadrelor militare interzice lucrul acesta. Ce pot spune este că mă gândesc destul de serios la posibilitatea candidaturii pentru fotoloil de primar al oraşului Constanţa. Sunt mai multe variante pe care le iau în calcul şi voi lua o decizie până cel târziu 15 februarie. Există posibilitatea să candidez din partea PNL, cum există şi posibilitatea unei candidaturi independente”.

Cititi continuarea pe radioconstanta.ro, 28.01.2016.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply